Stránky

Thrifty Chic

Zrovna u mě na blogu končí jedna soutěž, já k ní chci dát na FB poslední připomínací post a přitom skoro zapomenu, že jinde na blogu právě finišuje jiná soutěž, kterou bych strašně chtěla vyhrát.) U příležitosti prvního výročí svého velmi příjemného blogu o designu, DIY, sem tam jídle a další inspiraci ji pořádá La Petite Anne a výhrou je krásná knížka flea market chic. Jednou z podmínek bylo stvořit nějakou pěknou thrifty chic fotku, o kterou jsem se před časem pokusila. Než vám ji ukážu, chci Aničce vzkázat, že k ní chodím moc ráda. Baví mě její ležerní literární styl a znalecké oko člověka, který zasvěceně píše o tom, co ho baví. 

Jsem si vědoma, že moc šancí s mobilovou fotkou asi nemám, ale snažila jsem se ostřit ze všech sil.), a zachytit věci, které mám ráda/jsou krásné/mají užitek. Tahle svatá trojice je prý klíčem k tomu, aby se člověku bydlelo příjemně. Tak se to snažím dodržovat.) Za thrifty thing je na fotce hlavně konvička z blešího trhu v Belgii (já ji sice koupila v Praze, ale té paní, co mi ji prodávala, jsem historku s belgickou stařenkou prostě spapala se vším všudy:)

Knížky jsou vintage skoro všechny.), modrá dóza koupená na Letné je prý z Maroka a drahá moc nebyla:), koš na časopisy a lékarnička jsou za krásných pár korun z Kazeta a kufřík se švadlenkou též. 
Uff ... tak jsem to stihla za skoro tři hodiny dvanáct.) Aničce díky za soutěž a všem přeju hezký víkend. 

13 komentářů

  1. Krása nesmírná Iri:) Vzhledem k tomu, že asi nemám PR nadání, účast byla značně legrační, ale jsem ráda, že ty jsi nezapomněla;) * La Petite Anne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jen tak mimochodem, ta modrá dóza z Maroka je hrnec na tajin, téměř nemožné v Evropě sehnat, čili úplnej poklad!

      Vymazat
    2. No, tak já si jí (ho.) taky vážím, jen to používám na skladování prstýnků.)) A děkuju, jsem ráda, že se Ti fotka líbí.

      Vymazat
  2. Parádní! Aničku čtu ráda, ale soutěž mi nějak ve víru událostí unikla :( Tak snad jindy.
    Držím palce, ať vyhraješ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pro me dalsi zajimavy tip na blog, diky Iri!

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký a velmi inspirativní post, na Aniččin blog také mrknu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky a návštěvu u Aničky můžu jen doporučit.)

      Vymazat
  5. Iri, tak jsi mě i v době mé nemoci nakopla a výsledek je na mém blogu! Součástí článku jsi i ty sama. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc krásný fotky, mám radost, že jsem motivovala:)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)