Stránky

Móda na Finančním úřadě

Moje mladší sestra v pondělí dělala zkoušky na střední školu. Chce být učitelkou v mateřské školce. Já bych teď nejradši taky:) Jenže už mi není 15 a rozhodnutí, co budu v životě dělat, už mám za sebou. Vybrala jsem si snad tu nejhorší střední na světě. Technické lyceum plné matiky, počítačů a deskriptivní geometrie. Hrůza a děs. Ve skutečnosti jsem chtěla na nějakou textilní školu, kde bych si mohla kreslit a mít spoustu kamarádek, které mi na škole plné neustále programujících kluků chyběly. Na svou touhu jsem si nedávno vzpomněla na Finančním úřadě pro Prahu 7, kde byly vystaveny práce studentek Střední průmyslová školy oděvní (taky nechápu, proč zrovna tam:) Šikovný holky. Jejich fashion kresby se mi zalíbily natolik, že jsem si je vyfotila. Ne moc kvalitně, ale i tak snad oceníte jejich talent.) 
Dokonalá silueta
Emo gotičky jsou v kurzu.)
A tylové sukně taky:) Já aktuálně toužím po téhle

17 komentářů

  1. Kresby jsou fakt výborné! Proč já neumím kreslit??? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Iri , moc pěkné. Vzoměla jsem si na své mládí...už jsem měla touhle cestou skoro našlápnuto...pak se objevil můj první muž a já šla na ekonomku :-). Ale v šuplíku by se něco ještě našlo :-) A občas si ještě nějakou malůvku udělám... hlavně pči delším tel. rozhovoru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hrozný, jak nám muži mění osudy.) Naštěstí to funguje i naopak:)) Tak malůvky občas vytáhni na blog, ať se mrknou trochu na svět.)

      Vymazat
  3. Na tom je strašně vidět, jak výběr školy je opravdu důležitej. I když, pokud člověk opravdu něco chce, tak tam dojde i hooodně dlouhou oklikou. To, co mi kolikrát čtenářky mého blogu píší (tedy soukromě), já jen zírám. To jsou osudy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tom asi něco bude, pravděpodobně jsem po dráze módní návrhářky netoužila dostatečně.) A ty osudy - to věřím, taky se kolikrát nestačím divit, jak se věci ve skutečnosti mají ve srovnání s tím, jak na první pohled působí.

      Vymazat
  4. Iri, tak to jsme na střední trpěly stejně koukám, já vždycky chtěla taky na textilku! A skončila jsem na gymnázium se zaměřením na biologii a chemii, brr :-) Kresby jsou nádherný ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chemii jsme tam měli taky, protože lyceum spadalo pod střední chemickou a ano brr:))

      Vymazat
  5. Měla jsem štěstí, díky našim jsem mohla jít na školu, kam jsem chtěla a která mě bavila : )

    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, aspoň někdo:)) A která to byla?.)

      Vymazat
  6. Kresby jsou krásné, holky talent mají... Já jsem střední uměleckoprůmyslovou školu vystudovala. Jsem za to moc ráda. Věnuji se tomu doteď. Byly to skvělé roky... Ach jo, už je to tak dávno. Iri, měj se hezky. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, Moni, Ty se ale máš! Tak to nám někdy budeš vyprávět:)

      Vymazat
  7. Páni, nádhera, já jsem zatím se svojí volbou školy spokojená, a další studium taky uvažuji o textilní, návrhářstvý apod...:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Iri,
    tam se konají i modní přehlídky studentských prací (jakože všecko státu - prachy i tahle střední škola), tak proto ty obrazy.
    A vidělas ten páter-noster, obecně je tam bezva atmoška, co?!? ... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, viděla, když já se tím bojím jezdit.) A atmoška úžasná, ano, krásný prostory. Na nějakou přehlídku bych tam moc chtěla - dostaneš mě tam?:))

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)