Stránky

Stylingová výzva s HNST.LY + soutěž o Matějovy vařečky

Nejpovedenější věci často působí tak, že se jich člověk sotva dotknul, a hned byly dokonalé. Půvabný výsledek totiž dokáže skrýt muka a trápení, která jsou spjatá s každým kreativním procesem. Někdy trápení trvá sotva pár vteřin, jindy dlouhé hodiny až dny. Je mi jasné, že tenhle bolestný vývoj v menší či větší míře zažilo všech pět blogerek, které se zúčastnily stylingové výzvy s HNST.LY. Stálo to ovšem za to. Všechny totiž vytvořily překrásný styling s vázičkou od Sarkas, který každá pojala po svém. Následující fotky tak odráží jejich jedinečný styl a cit pro vizuální harmonii. Radost se dívat. Posuďte sami. A dívejte se pozorně. Na vás totiž bude rozhodnout, které z nich se to povedlo nejlépe. Hlasovat se bude formou komentářů pod článkem, do kterých jednoduše napište jméno blogerky, jejíž styling vás zaujal nejvíc. Blogerka, která od vás dostane nejvíc hlasů, vyhrává samotnou vázičku. 

A výhra čeká také na vás. Z komentářů totiž budu losovat tři vítěze, kteří od HNST.LY dostanou krásnou a poctivou vařečku z Matějovy dílny

Na tři z vás čekají krásné a poctivé vařečky od HNST.LY

Talentovaná Ráďa šije překrásné oblečky a doplňky pro miminka, které si od ní objednávají fotografky z celého světa. Na její práci je znát obrovský cit pro detail, který je vetkán i ve stylingu s HNST.LY. Elegantní křivky slavné židle DSR dokonale souzní s oblým tvarem vázy, do které je uložená mladá větvička. Sněhobílá krása tak rozkvétá do jarního půvabu. Další fotky najdete u Rádi na blogu


My One Way

Židle DSR podruhé, tentokrát v černé barvě. A v hlavní roli opět oblázková vázička, která Martinu opravdu okouzlila. Jak si můžete přečíst na jejím blogu, zamilovala se do ní natolik, že už se jí asi nedokáže vzdát... Styling je díky kropenatým křepelčím vajíčkům krásně velikonoční a působí čistě a elegantně. 



Lucie Living

Sympatická Lucka na svém blogu dává často nahlédnout do svého krásného bydlení v přírodě a tak jsem se na její styling moc těšila. A bylo proč. Čiší z něj jemná čistota a díky bílým vajíčkům také velikonoční atmosféra. Na další fotky se podívejte v jejím postu, který Lucka v souladu s HNST.LY filosofií pojala jako příběh. A ano. Je v něm popsáno i ono trápení zmiňované v úvodu.)


Jane at home

Každý, kdo čte tenhle blog ví, jaká je Jana šikovná stylistka a fotografka. Ale ani její cesta k dokonalé fotce nebyla úplně jednoduchá. Nápad ovšem samozřejmě přišel a to hned ve dvou variantách. Nakonec zvítězila minimalistická verze inspirovaná Japonskem, která připomíná krásu kaligrafie. A já bych se na mohla dívat pořád a pořád. 


Vintagelover

Monika umí s květinami hotová kouzla, která vyčarovala i při stylingu oblázkové vázičky. Její dekor je zajímavý díky černému pozadí, které kontrastuje s bílým porcelánem. Nadýchané peříčko pak fotce dodává jemný nádech a navíc připomíná dnešní velikonoční pondělí. U Moniky na blogu najdete i další krásné varianty téhle černobílé kombinace. 



Řeknu vám, že to budeme mít opravdu těžké. Každá je jiná, všechny jsou krásné...

Pro fotku, která se vám bude zdát nejkrásnější, můžete hlasovat do 20. dubna. A samozřejmě budu mít radost, když kromě jména favorizované blogerky zároveň napíšete, čím vás její styling oslovil nejvíc. 


Všem blogerkám držím palce a moc se těším na vaše komenty. 

Iri

P.S. K vařečkám, které čekají na tři vítěze, se váže malé tajemství. Jaká vám konkrétně přijde, totiž zjistíte až při otevírání balíčku od HNST.LY

149 komentářů

  1. Iri, moc zdravím a děkuji za nádherný projekt, radost pohledět, počíst ... Je to velmi těžké rozhodování, ale jen o fous dávám hlas Lucii Living. Přeji nádherné jarní dny. ZKašči

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za první komentář, já jsem z fotek taky nadšená...opravdu krása pohledět. Přeju krásné pondělí:) Iri

      Vymazat
  2. Všechny fotky a pojetí jsou zajímavé. Je těžké vybrat jen jednu, ale já dávám hlas Lucii Living. Krásné pondělí. Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Ráďa!!! :) Rozhodnout mezi Marťou a Radkou bylo ale hrozně těžké!! Fňuk.

    OdpovědětVymazat
  4. Ako sa mam rozhodnut iba pre jednu, ked uzasne su vsetky. Vsetky blogerky poznam z blogoveho sveta, ich fotky a aranzmany su nadherne a v kazdej fotke je vidiet ich styly....vsetky fotky uz som dopredu videla na ich blogoch a po prvotnom nadseni prislo vytriezvenie.. Treba oznacit iba jednu!!!
    Ale ak jednu, tak hned prvu... Radush style.

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím všechny a přeji krásné velikonoce.Všechny fotečky jsou úžasné,dokonce by se mi líbily jednoduše zarámované a pověšené všechny pohromadě.Ale u mě vede jednoznačně podání Vintagelover.LenkaK.

    OdpovědětVymazat
  6. Dobré ráno, bylo to velmi těžké rozhodování. Nakonec volím Jane at Home. Originální, jednoduché, krásné. Alena D.A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě e-mail alenaa@seznam.cz
      A.D.A.

      Vymazat
  7. Krasna soutez ! Vsechny fotky jsou krasne, ale dve jsou pro me NEJ, a to Lucka a Rada. U Radi to je pro me ciste produktove foto, ale u Lucky citim tu prirodu, zivot.... Otazkou je, co je zamer vyhlasovatele souteze:))) Skoda, ze kazda blogerka dostala jinou vazicku (nebo se mi to zda, ze ta u Radi je nejvic placata?). Hlasuji tedy proto pro Lucku:)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné pondělí - jedno aranžmá hezčí než druhé ..... a jak se rozhodnu - bude to Lucie Living- její aranžmá mě vždy dostane svým vtipem a jedinečným provedením .....zdravím Hanka

    OdpovědětVymazat
  9. hlasuju pro Radush style a preju krasne pondeli :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný článek, začetla jsem se a pokochala. Fotky nádherné všechny, ale o prsa to u mě vyhrává styling od Lucie Living :) Líbí se mi to propojení s přírodou a taky to, že jsou v pozadí vidět polštáře - nevím, jak to říct jinak, ale z fotky pro mě prostě vyzařuje teplo domova a pohoda.
    Krásné Velikonoce, Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Je to velmi těžké, všechny fotografie jsou krásné, váza sama o sobě i bez dekorací nádherná. Nakonec dávám hlas Radush. martina

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkné, těžký výběr... Ale nakonec jsem zvolila foto od poslední soutěžící - hlas tedy dávám Vintagelover. Květiny miluji, jsou symbolem jara :-) A nápad s bílým peříčkem, symbolem čistoty, nevinnosti, lehkosti v kontrastu s krutým, černým pozadím se mi taktéž líbí :-)

    Email: Minion2@seznam.cz

    P.S.: Doufám, že tajemství vařeček poodhalíte i nám ostatním, kterým e třeba v soutěži nepoštěstí :-) Já osobně jsem velmi zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Jednoznačně Jane at home! Pojetí se hodně liší od ostatních a je za ním vidět kus práce - ne že u ostatních ne, ale tady tak nějak cítím, že to bylo nejvíc:-) Ale hlavně je to nádherná fotka - souhlasím, můžu se dívat znovu a znovu a hned tak neomrzí (asi nikdy)! Ivana

    Ivana

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný dobrý den,
    mě nejvíce okouzlil styling Marti z blogu My One Way. Je to nádherně čisté a zároveň elegantní. Za mě tedy jednoznačně nejkrásnější pojetí.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné Velikonoce
    Pro mě jednoznačně Jana, fotky jsou svěží, čisté, krásná hra se stíny a světlem. A především nápad! Japonský minimalismus miluju :)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný den přeji, je to nádhera!
    Každá z děvčat aranžmá zajímavé vázičky pojala po svém, v každé z fotografií je i kus srdce. Já dávám hlas Lucii Living, její pojetí mě okouzlilo – čistota bílé, příroda, jaro… takový styl mám ráda
    Martina

    OdpovědětVymazat
  17. Těžké rozhodování.... Všechny fotky jsou krásné a každá z holek to pojala po svém. Do finále u mě postoupila Martina a Radush.... A nakonec musím hlasovat pro Radush :-) Líbí se mi její čistý, jemný, něžný, holčičí styl... Jinak vázičky od SarkaS mám doma čtyři v menším provedení už několik let a jsou opravdu nádherné, nadčasové :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Pre mna je naj Luciin styling.A ano aj kvoli tomu pribehu :-) Adika
    svit1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Můj hlas patří Janě za nápad a Radce za čisté technické provedení. Když ale musím vybrat jen jednu, tak hlasuji pro Janu, protože japonský minimalismus je prostě nej!

    OdpovědětVymazat
  20. Krasne Velikonocni pondeli,
    vybrat jednu je opravdu tezke. Vsechny fotky jsou krasne. Po dlouhem zvazovani nakoanec davam hlas Lucii Living.
    Hochova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Hezké Velikonoční pondělí. Hlasuju pro Jane at home - nápad je super :-) (lucie.cernohorska@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné Velikonoce. Já jsem také váhala, všechna aranžmá i fotografie jsou krásné. Nakonec ale volím Lucii Living. Její aranžmá není odtrženo od místa, ve kterém se nachází. Není to "pouze" fotka pro fotku. Je tam cítit příroda, jaro, Velikonoce a hlavně domov :-) Krásné velikonoční pondělí A.

    OdpovědětVymazat
  23. Tak to je složité vybírání, ale pokud jen jednu, tak Martinu - čistá, jemná a lesklá vázička, hrubá, matná struktura velké vázy, kropenaté vajíčka a křehký květ pryskyřníku - dokonalé. Karolína

    OdpovědětVymazat
  24. Úžasné nápady! :) Nejvíce mě oslovila kompozice Jane at home. Japonský styl mám moc ráda a uchvátilo mě to vzájemné prolnutí jednotlivých detailů (předmětů). Mému oku lahodí příjemně jednoduché, uhlazené pojetí, absolutně nic neruší celkový dojem a pro perfekcionisty má každá věcička své přesně vymezené místo. Navíc tolik krásných kulatých, oválných a oblých "nekonečen"... :)
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Iri, moc hezky jste to vymyslely! Je to parádní spolupráce! :)
    Fotky jsou krásné všechny, ale nejvíc se mi líbí minimalistická kompozice Radky, vázička doplněná rozkvetlou větvičkou a časopisy Cereal, to je prostě nej! :) Evi

    OdpovědětVymazat
  26. Těžké rozhodnout. Dala jsem tedy na svůj "první pohled" a je to Radush.
    "Druhým pohledem" jsou krásné všechny stejně....
    Jana

    OdpovědětVymazat
  27. Absolutně mě zaujalo pojetí Jane at Home. Svou jednoduchostí, minimalismem a čistotou. Děkuji za možnost se soutěže zúčastnit. Jitka
    vykoukalova.jitka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Všechny jsou krásné. S odřenýma ušima ale u mě vyhrává Radush Style. Díky za soutěž i krásnou inspiraci. Radka

    OdpovědětVymazat
  29. Všechny jsou krásné. S odřenýma ušima ale u mě vyhrává Radush Style. Díky za soutěž i krásnou inspiraci. Radka

    OdpovědětVymazat
  30. Iri, ty nám dáváš ...... krásné fotky, všechny !!!! ..... je moc těžké vybrat z nich tu jednu jedinou ...... poctivě jsem okoukla všechny fotky i na blozích ..... a jedna z nich mě hodně oslovila, ač není soutěžní .... byla u Janičky JANEATHOME ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  31. Za mě Lucie Livivng. Tahle dekorace je pro mě uvěřitelná v tom smyslu, že po vyfocení zůstala na svém místě. Je i hezky jemná.

    OdpovědětVymazat
  32. Krásný sváteční den, Iri. Těžký, přetěžký úkol vybrat jen jednu, vždycky jsem už myslela, že mám favoritku a pak jsem našla nějaký krásný akcent v jiné... Nakonec volím Lucie Living, je to jednoduché, čisté, ale i s kouskem romantiky.
    kdyzmamchut

    OdpovědětVymazat
  33. ovlivněná aktuálními Velikonocemi dávám hlas Lucii - taky proto, že osobně dávám přednost vyplavenému klacku před např. designovou židlí

    OdpovědětVymazat
  34. Všechny fotky jsou krásné a mají něco do sebe... Dávám hlas Radaně - čisté, minimalistické, nic mě na fotce neruší...
    V.

    OdpovědětVymazat
  35. Dobrý den, pro mě je vítězkou jednoznačně Jana. Fotka je strohá, ale zároveň z ní na Vás dýchá to teplo domova.... To každý neumí, ale Jana ano.
    Hezký den, Alena
    cedikova.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Nad fotkami týchto blogeriek sa vždy kochám na ich blogoch. Takže je naozaj ťažké vybrať jednu najlepšiu. Ale predsa len o malinký kúsok vyhráva nad všetkými zachytenie tejto zaujímavej vázičky na fotke u Radky. Nádhera. Andrea

    OdpovědětVymazat
  37. Krásné sváteční pondělí,
    hlasuji pro Martinu My One Way,její fotka u mne vyhrává pro svou jemnost a elegantnost..Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, ozvěte se mi, prosím, na mail - irrinovak@gmail.com, ať se můžeme domluvit na předání vařečky - http://www.mujdummujsquat.cz/2015/04/vyhlaseni-stylingove-vyzvy-s-hnstly.html Díky, Iri

      Vymazat
  38. Za me vyhrava Radush ( o prsa pred Martinou). Dle meho mela nejatypictejsi tvar vazicky a vymyslela to dokonale! Sarka

    OdpovědětVymazat
  39. Dobrý den, za mě Lucie - design v realitě, a samozřejmě - všechny aranžmá jsou krásné. Díky.

    OdpovědětVymazat
  40. Mně se nejvíce líbí Jane at home. Navštívila jsem všechny blogy, abys si styling prohlédla i na jiných fotograficích. Líbí se mi ta něžnost, jednoduchost fotky. Pefektní jsou kompozice a stíny, vytvářejí na fotce krásnou atmosféru. A jako poslední, co mě přesvědčilo, jsou hnědé odstíny. Nějak té jednoduché čisté bílé váze dodávají dlaší rozměr a hloubku. Těsně druhá je proto pro mě Lucie Living :)

    OdpovědětVymazat
  41. Sleduji vsechny blogerky v soutezi se ucastnici, jejich blog, a moc rada!!! Tezke vybrat jedno aranzma. Nakonec volim Jane at Home. Jeji aranzma mi prijde tak nejak jine, netradicni kombinace veci na obrazku, to je asi to, co me zaujalo.
    Vsechny jsou krasne, volaji po vetvicce, kyticce, i vajickach jako deko kolem. JaH ale pouzila stylizaci trochu jinou a to u me zvitezilo.:-)
    Nahlizet ale budu rada ke vsem dal.
    matumka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  42. DOBRÝ DEN, OKOUZLILA MĚ LUCIE LIVING. TA MÁ PRO TYTO KOMPOZICE CIT. DÝCHÁ NA MĚ ČISTOTA, LEHKOST A SVĚŽEST. DÁVÁM JÍ SVŮJ HLAS... KRÁSNÁ JSOU ALE VŠECHNA... JANA, PROSTĚJOV

    OdpovědětVymazat
  43. Zdravím :) Dávám hlas Lucii - z fotky je krásně cítit jarní svěžest a pohoda domova.
    alena001@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Jelikož už delší dobu sleduji Lucku a výsledné aranžmá jsem viděla poprvé na jejím blogu, chtěla jsem hlasovat pro ni...ale...musím říct, že se mi velmi zalíbila kombinace černo-modro-bílé a tak za mě vyhrává Monika :-) ale všechny finalistky jsou skvělé! :-)
    petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Keby som mohla dam viacerym hlasy,ale ked musim len jeden, davam hlas minimalizmu,ktory by som volila aj doma...a to Jane at Home:)
    osbalove@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Zvažuji mezi Janou a Lucií. Lucky fotka působí nejvíce přirozeně. Ano, i takhle u vás doma může vázička navozovat teplo domova. Jana to má zase netradičně pojaté a nádherné. Tak vlastně nevím. Hodila jsem si korunou a Lucie. :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Dávám hlas jednoznačně Lucii Living,je to moje nejoblíbenější blogerka a její styl mám moc ráda.
    jipadx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Můj hlas pro dokonalou Lucii Living a ač se může hlasovat jen pro jednu povedenou dekoraci, tak takto chci alespoň zmínit i úžasnou Vintagelover.

    OdpovědětVymazat
  49. Lucie Living - optimismus, krása, jednoduchost....
    taja.hatle@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Mě se líbí nejvíce Lucie Living - z fotky na mě dýchá klid a mír :-)

    susnicka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Vůbec jsem neváhala, u mě jednoznačně vyhrává přirozený půvab aranžmá Lucie Living.

    OdpovědětVymazat
  52. Všechny fotky jsou pěkné ,ale pro mě je nej Lucie Living .
    Petra

    petra.kodlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Petra J.
    Lucie opět nezklamala. Mám moc moc ráda její blog... Její dekorace je pro mne jasná jednička.

    OdpovědětVymazat
  54. Hlasujem za Martininu kompozíciu /My One Way/! Prečo? Neviem presne. Je proste nádherná.

    OdpovědětVymazat
  55. Při pohledu na kompozici Martiny z My One Way se mi koutky zvedly vzhůru, takže dál nespekuluji, a i když jsou všechna aranžmá povedená, hlasuji pro ni :-). L.
    statekhorenice@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Mému srdci nejbližší a oku lahodící... Jane at home :)
    Dagmar
    dagsit@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Báječný nápad, báječná všechna provedení... ale za mě číslo 1, Radka - to je jemnost, čistota a krása v jednom. Hezký týden! Lucie
    lg7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Všechny fotky jsou moc krásné a holky jsou moc šikovné, ale já mám moc ráda blog od Lucky. Takže určitě dávám hlas Lucie Living. Monika
    monika.hemo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Předně díky za zajímavou soutěž. Za mě Lucie Living. Přirozené aranžmá, úžasná fotka, skvělý blog. Ale souhlasím s ostatními - všechny blogerky se s tím vypořádaly skvěle. Petra
    kavanzo@email.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Vázička mě úplně očarovala. Spíš než oblázek mi evokuje vajíčko a za mě č.1 je aranžmá Lucie Living. Je tam tak nějak nejvíc doma.
    Krásné jaro, Radka

    OdpovědětVymazat
  61. Moc těžký úkol vybrat jen jednu krásku...Jsem dlouholetou obdivovatelkou šikovných rukou a kouzelné jednoduché invenčnosti Moniky Vintagelover, a tak volím její kontrastní a přitom něžný styling.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář, který se zařadil mezi tři vylosované. Prosím tedy o doplnění mailu, abychom se mohly domluvit na předání vařeček od Matěje. Díky a krásný den Iri

      Vymazat
  62. Dávám hlas pro Lucii Living - její fotka mě nejvíc oslovila, jako jediná je v teplých tónech a barvách a vázička se jedině v tomto stylingu stala součástí a spoluhráčem v celkové kompozici, není sólistou, a to se mi právě líbí.
    tomsu.marie@email.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Těžké rozhodování.. opravdu.. sleduji pravidelně všechny blogerky.. dbes však u mne vítězí styling od Lucie Living :-)
    Pěkný den
    Lucie
    brutnikita@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Těžké rozhodování.. opravdu.. sleduji pravidelně všechny blogerky.. dbes však u mne vítězí styling od Lucie Living :-)
    Pěkný den
    Lucie
    brutnikita@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Pro mne to vůbec těžké rozhodování nebylo, dávám svůj hlas Radush Style! Nádherné minimalistické pojetí! :-)
    Kamila
    Rolencova.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Martina - My One Way - jednoduchost, čistota, krása, nic mě na fotce neruší, nejvíce mi ladí.
    Petra
    Peta.hupsilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Co mi to děláte, jak se mám rozhodnout, všechny jste úžasné. Nakonec dávám hlas LuciiLiving, kompozice je mi nejbližší a slušela by i mého domovu a stolu.
    zuzkaba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Těžká volba. Ale za mě tedy Radush Style. Jednoduché, minimalistické a zároveň nadčasové.
    Mirka
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Všechny jsou moc pěkné, ale u mě zvítězila fotka od Martiny...vázičce to moc ladí s její vlastnoručně vyrobenou sádrovou nádobou.
    Přeji krásný den.
    Veronika, v.veronika25@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Teda, krásná soutěž, ještě lepší fotky a staršně těžký výběr! Mám ráda čistotu a jednoduchost a přeci jen asi Martiny jemný styling je mi nejbližší a přijde mi nejvíc hravý. No a vařečky, ty by se mi opravdu hodili, moc se těším na novou kuchyň a se sděšením jsem zjistila, že mi práv takové základní věci chybí! A tyhle jsou navíc obyčejně neobyčejné ;-).
    Krásné jaro Iri a těším se na výsledek! (info@mamaisonblanche.cz)

    OdpovědětVymazat
  71. můj hlas pro Radush Style, ale krásný jsou všechny!

    OdpovědětVymazat
  72. Hlasuji pro Vintagelover :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Hlasuji pro LuciiLiving. Krása
    e-mail:renata.krejci@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Krásné jsou, ale jedničkou je pro mě Lucie.

    OdpovědětVymazat
  75. Nadherne fotky, tezka volba, nakonec hlasuji pro Martinu. Kvet sasanky se ve sve nezne kompozici tise naklani z krehke vazicky, aby septem sdeloval svemu okoli pribeh Sarky...

    isurnicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Hlasujem za Lucku z LucieLiving, ale nebolo to ľahké, lebo všetko sú to moje obľúbené blogy :)
    jjannina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Musím říct, že všechny fotky jsou krásně zpracované, opravdu se moc povedly! Každopádně já budu hlasovat pro první fotku, tedy pro Radush Style. Miluji jednoduchost a ta přesně z tohoto snímku vyčnívá. :)

    kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  78. je to těžký výběr, přejíždím nahoru dolů, ale nejvíc mě oslovila aranž Rádi z Radush Style
    renáta

    OdpovědětVymazat
  79. Za mě je to rozhodně Lucie Living. Její fotka mi opravdu sedla.

    http://jackelin-mandragor.blogspot.cz, j.mandragor@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Hlasuji pro Lucie Living :-)

    Lucka

    OdpovědětVymazat
  81. Hlasuji pro Lucie Living :-)

    petra.dohnalova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  82. ...Lucie Living....spolu s celou " históriou " fotenia....
    Lulu
    janickova.lulu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Ta nej je podle mě Lucie Living :-)
    Jarka
    j.jersakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Hlasuji pro Lucii Living. Cítím z fotky domov...
    janalux@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Krásne fotky, každá má niečo do seba. U mňa ale vedie Lucie Living.
    katka(a)extraordinaire.sk

    OdpovědětVymazat
  86. Sleduji Lucii už docela dlouho a upřímně její fotky mě zasáhly opravdu hodně...takže hlasuji pro ni...jednoznačně :-)
    Auka
    vospelova@gamil.com

    OdpovědětVymazat
  87. Zdravím , Lucie Living je favoritem č.1.Přeji krásný den.
    hana.sulajova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Radus x-) něžné, jednoduché, jarní a mooooc líbivé :-)

    martina.misikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Za mě hlas pro Jane at home, prostě to vypadá, jako by každý předmět znal dokonale svou roli. A k tomu to stínování...no prostě tak, ale jednoduché rozhodování to nebylo :-) Jitka

    codicilli@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. těžké :-) hlasuji pro moji oblíbenou , Lucie Living´, její blog zbožňuju a sním o podobném bydlení v přírodě. Mějte hezké dny. becicova.martina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Moje favoritka je Monika Vintagelover, pro její nezaměnitelný styl a rukopis.

    Posílám pozdravy,
    Martina

    OdpovědětVymazat
  92. všechny jsou krásné...ale já dávám hlas pro Lucii:-) ... je to má krevní skupina ....zdravím Lucko a těším se na Tvé nové příspěvky na blogu, který čtu denně ... tedy skoro denně:-))
    Gábina

    OdpovědětVymazat
  93. Radush style! Ale všechny jsou super.
    malgoska.zawada@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Krásné a zajímavé jsou všechny, každý styling má své kouzlo. Ty nejlepší za mne jsou Martina a Lucie, když mám vybrat jen jednu, tak tedy Martina - kvůli něžnému květu pryskyřníku a těm krásným, sádrovým vázám...jednuduché, působivé, jarní, křehké...

    OdpovědětVymazat
  95. Hlasuji pro Radush style. Čistá krása!

    OdpovědětVymazat
  96. Moc zdravím, je strašně těžké vybrat jednu, všechny mají své kouzlo a originalitu..obdivuji všechny blogerky, každá má svůj styl :-D Hlasuji pro Vintagelover. Přeji pěkné dny.Hana
    Hanys25@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj,

    skvělý článek a je opravdu těžké vybrat. Holky jsou talenty. Ale pro mě vyhráva My one day! :) Krásný, čistý design.

    Měj te se pěkně, Kačka
    katavycichlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  98. Je opravdu těžké dát hlas jedné..když jsou úžasné všechny.Ale dnes hlasuji pro Lucie Living..je to také z toho důvodu,že při tak malém děťátku,které je plné elánu a energie ..dokáže denně psát na blog úžasné články a vkládat moc pěkné fotografie.Přeji všem klidné a pohodové dny.Anna ... kosma.cz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Nevěděla jsem, kterou z holek vybrat, rozpočítáním zvítězila Martina z MyOneWay. Hezký den, Pavla

    OdpovědětVymazat
  100. Hlasuji pro aranžmá a foto Lucie Living :-)
    Krásný už jarní den !

    OdpovědětVymazat
  101. My One Way...proste okouzlujici...

    OdpovědětVymazat
  102. Určitě Lucie living má nějvětší kouzlo, Renata ! renata.pospichalova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Hlasuji pro Jane at home... pro její originalitu a nejkrásnější fotografii. svatava.steinerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Vvintagelover je best! Pro mě tedy. Líbí se mi kontrastní pozadí. Myslím pozadí jako pozadí, ne jako pozadí.

    OdpovědětVymazat
  105. Radush Style. V jednoduchosti je krasa:)

    OdpovědětVymazat
  106. Lucie Living... holky, všechny to máte nádherné, ale kdybych si něco měla dát na SVŮJ stůl, pak bych to sebrala Lucce se vším všudy :-)) Krásné jaro, Katka (presso@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  107. Zdravím,moje favoritka je Lucii Living. Cítím z fotky domov...Krásný víkend,Šárka shkpavel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Krásné jsou všechny! Ale nejvíc asi Lucie Living :-) k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Nejvíc se mi líbí dekorace Lucie living - je fakt krásná.
    jarka.smetanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Mne sa najviac páči fotka Jane at home pretože z nej srší umeleckosť :)

    OdpovědětVymazat
  111. Radush style. Jednoduché, čisté...
    gresakova.jana@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  112. Zdravím, všechny fotky jsou pěkné, u mě vyhrává Monika.
    Hezký den Martina
    citronek7x@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Zdravím, moc pěkná akce, dávám hlas Radce a jejímu minimalistickému aranžmá, krása, která neomrzí. Přeji krásné dny, Kateřina, mail. : newblackcz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. Ahoj, ja vidím tú krásu a snahu o minimalisticky krásnu kompozíciu u všetkých štyroch !!!Trolinku u mňa prevážila tento raz práve farba a dávam hlas Monike Vintagelover .pekné dni e. erikadvorakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. Všechny jsou krásné, ale hlasuji pro Radush style:-). milena.vasatova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. u mne naprostá jednička - Radush style
    ale jsou krásné všechny
    alcaba1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Těžké rozhodování mezi Radush a Martinou, ale o fousek u mě vyhrává Marťa z My One Way pro jedinečnou eleganci, čistotu, ale přitom z toho je cítit určité sálání tepla. Nicméně všechna pojetí jsou zajímavá.
    Kristýna
    bulova.k@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Nemůžu si pomoci, ale musím hlasovat pro Lucii. Lucie:)
    damiji@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Povedene jsou všechny,ale nakonec dávám hlas Jane, jednoduše krasa.
    LJunghansova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. Hezký den. Dlouho jsem váhala, ale nakonec vítězí návrh LUCIE, protože přesně takhle by se mi to líbilo i u mě doma ...
    reena.de@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Pěkný den,

    za mě jednoznačně nejpovedenější pojetí má Lucie Living - hlas dávám jí.
    Andy (andy.ul@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  122. Tak toto byla těžká volba, ale u mne nakonec vyhrála Lucie Living. Dende (dende zav. email.cz)

    OdpovědětVymazat
  123. Všechny jsou krásné...nejvíc mě oslovila první fotka Radush Style. Gabka (g.stropkova@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  124. I jí se připojuji se svým hlasem pro Lucii Living. Její pojetí je stejné jako její blog, Využít co nejvíce z přírody, která její obydlí obklopuje.
    marcelamacakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Krásny deň, za mňa jednoznačne Jane at home milujem minimalizmus a Japonsko je pre mňa jedna lákavá a čarovná krajina, chcela by som ju niekedy navštíviť
    sabova24@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  126. Krasne jsou vsechny, ale za me teda Jane at home. Vypada to opravdu nadherne.
    denisa.sebestova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Ráďa - Radush Style, tak hlasuji já :)))) lehaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Hlas pro Lucie Living

    Halina.Kantor@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Radi styling mi vzal dech. h.huckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. Přeji hezký den,
    fotky jsou všechny moc hezké! Mé nej patří - Lucie Living
    Jana ( jamaljana@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  131. Rozhodovanie bolo vážne ťažké, všetky fotky sú prekrásne! Ale po dlhom rozhodovaní som sa rozhodla dať svoj hlas Mati - My One Way :)
    dinkyka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  132. Krásne fotky, ale keď som uvidela Lucie Living, hneď som vedela, kto je víťaz. Takže svoj hlas dávam práve jej. :)
    lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  133. Libi se mi vsechny a hlas dam Monice z Vintagelover, libi se mi cerne pozadi a modre kyticky. Pekny den, Iveta
    iveta-kostalova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  134. A mě se líbí fotka od My One Way! :) Dýchá na mě z ní příjemné jaro :)
    eliska.nikodymova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  136. Pěkný den,
    svůj hlas dávám Lucii Living, líbí se mi ze všech fotek nejvíc:-))
    michaela.gajdova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Milá Iri, musím říct, že všechny fotky jsou povedené a holky se toho zhostily opravdu velmi dobře. Nemohu se rozhodnout jestli Lucie Living nebo Martina z My One Way. No tak asi Lucie. :-)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  138. Fotky jsou každá jiná stejně jako jejich autorky. Je to těžké, moc se mi líbí fotka Radky, ale na druhou stranu je taková moc katalogová. Proto dávám hlas Lucii za krásnou fotku "s duší ". Věrka
    verka-zmurka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Hezký den, dávám hlas Lucie living pro ten nádech přírody a čistoty... t.hlavkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Mně se nejvíc líbí Vintagelover, protože to není ten úplně dokonalý a čistý minimalismus,
    ale tuším, že nevyhraje...
    una.jananovakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  141. I já se zapojuji do soutěže. Plně souhlasím s předchozími příspěvky, že je velmi těžké se rozhodnout, komu dát hlas. Všechny blogerky jsou vynikající, sleduji je dlouho a těším se na jejich příspěvky. Musím se rozhodnout, koho upřednostním a tak se přikláním na stranu Jane at home. Její fotografie, které doprovází její příspěvky jsou opravdu na profesionální úrovni. milusebw@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)