Stránky

DIY box na prstýnky

Moje letošní narozeniny se nesou ve znamení šperků. Začalo to náhrdelníkem Element od značky Mooyyy, který navrhla designérka Natálie Vicenová, a pokračovalo stříbrným prstýnkem s motivem motýlů z vídeňského výletu do Schmetterling haus, který si můžu uložit do mini boxu z Papírny. Ten jsem jako součást setu sešitu s razítkem dostala od kolegů z redakce. Velkou radost mi udělali.)




Sešit i krabičku si můžete dotvořit pomocí razítek i vlastních obrázků, s čímž jsem už trošku začala. Plánuju si do něj zapisovat všechny tvůrčí nápady, které mě během dne napadnou. Inspiruje mě moje Domi, náhodně zaslechnuté dialogy, vlastní myšlenky a spoustu dalších věcí jako třeba cesta metrem z Šárky na Vinohrady, na kterou se denně vydávám. Nevěřili byste, co všechno je během ní vidět a slyšet.)

Pro sešit můžete do Papírny, pro box taky, ale zároveň si ho můžete sami složit. Stačí se řídit online šablonou a upravit ji na velikost strany kolem dvou centimetrů. Krabičky jsou roztomilé a taky příjemně skladné. Hned jsem si je uklidila do toaletního stolku, kde se budou kamarádit s náramky a dalšími krášlícími drobnostmi, ke kterým brzo přibydou další. Třeba geometrický náhrdelník, minimalistický náramek nebo pastelové hodinky. Jemné šperky mě letos baví.

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)