Stránky

Single mum v teplákách

Jako dítě jsem vzhlížela k vystajlovaným maminkám, což v mých tehdejších očích znamenalo, že měly džíny, nalakované nehty a nalíčenou pusu. Moje máma se nelíčila vůbec a na nákup běžně chodila v teplákách. Když se jednou za rok vyšvihla někam na ples, všechny líčídel lačné matky schovala do kapsy, ale na můj vkus to nedělala dost často.) Dnes její touhu po módním neřešení naprosto chápu a v teplákách chodím taky. Dokonce i na ten nákup:) Samozřejmě ale nejsou jen tak ledajaké, mají super střih, nadčasovou šedou barvu a hlavně výdrž. Mám je už několik let a vypadají v podstatě pořád stejně, což u většiny kousků z této kategorie rozhodně není samozřejmost. Na Slovensku je šije značka Divarush.

Jako pohodlný oděv posloužily i při focení knížky Ikea, o kterou do konce května můžete soutěžit.

I na stojky jsou fajn:)
A když do něj zastrčíte tílko, je z vás sexy cvičenka:)
Nejlepší jsou ale v kombinaci teplých ponožek v domácím pelíšku.

Co vy a tepláky? Nosíte je i ven?.)) Jak o nich teď píšu, obhlídla jsem současnou nabídku a není vůbec špatná. Těm šedým asi brzy pořídím sourozence. 

Kappa, Touch me a DesignDictat

1 komentář

  1. Tepláky nosím jen doma,ale ráda bych v nich chodila i ven,jenže jsem žena 50+ a zatím jsem nenarazila na takové,které by sedly mé disproporční postavě-hodně úzký pas a širší boky. Budu hledat dál.
    I.N.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)