Stránky

Tak jsem dnes viděla Ute

Je ještě hezčí než v televizi, o hodně menší a stejně "živá". Herečky jsou pro mě úplně jiný živočišný druh. Strašně mávají rukama, artikulují a člověk si vedle nich připadá hrozně zakřiknutě.) Mají v sobě asi nějaký druh energie, která musí ven. Když nemají práci, určitě hrají divadlo aspoň doma, aby se nezbláznily. Herce tak nevnímám, protože si myslím, že hraní vnímají víc jako řemeslo. Herečky tím žijí.

Je úžasné mít vlastní prostor, kam si můžu napsat cokoliv mě napadne, včetně subjektivního kategorizování. Bez následků. Zatím.)

No, každopádně Jitka Schneiderová na mě udělala dojem. Viděla jsem ji dnes na jedné komerční akci o českých barech a sršela vtipem, mládím a energií. Na skoro 40 vypadá prostě neuvěřitelně a navíc ma extra krásný hlas. Shodou okolností jsem někdy v minulých týdnech na tiskovce k nové Star Dance viděla také jejího manžela Davida Švehlíka. Taky byl menší, než působí v televizi, ale o to sympatičtější. Ač stále manželé, oficiálně spolu podle nějakého časopisu, co se mi nedávno dostal pod ruku, už nežijí. Zdá se mi to škoda. Na ty první dva pohledy, co o nich mám, se k sobě totiž náramně hodí. Vzhledem, humorem i povoláním:)

Skrz blog nabízím k posouzení aspoň kritérium číslo 1.)

www.ahaonline.cz
A tady oba sólo ve velké večerní. David se v ní teprve předvede od 3. listopadu, kdy začne tančit ve StarDance. To by byla podívaná, kdyby se tam sešli oba:)

Naprosto bechderoucí šaty, www.super.cz

Davidovou taneční partnerkou je Simona Švrčková, www.ceskatelevize.cz

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)