Stránky

Podzimní nákupy No. 2

Trošku jsem od minula pokročila. Hřeje mě nový šedý kabát se zelenými klopy a už jsem objednala Marzi. Pořád ale nemáme knihovnu, což už začíná být problém. Stojan na časopisy se prohýbá v základech a knížkama přeplněná krabice od banánů v rohu dětského pokoje drásá moje estetické nervy. Zase ale máme nové povlečení, hrneček a tip na skvělou pohovku. Bohužel je látková, což je s dítětem (a jeho nešikovnou maminkou) v bytě předem zavržená varianta.)
Podle přísných komiksových kritiků to není nic převratného, já se ale na vtipně popsané komunistické dětství moc těším. Obzvlášť,  když to jsou první tři roky mého života.) www.comicsdb.cz
Povlečení od Dormisette
Hrneček s dekorem od neznámého autora za 29 korun.
Dokonce byla i ve slevě. Aspoň jsem si na ní poseděla. 
A proč, že nemůžu sehnat knihovnu? Protože jsou buď nudné, nepraktické nebo cenově nedostupné. Koupit hotový produkt je pohodlnější, ale asi mi nezbyde, než kontaktovat truhláře, ať mi splní moje knihovnové přání. Vypadá asi nějak takhle:
www.ethnicraft.com

4 komentáře

  1. Milá Iri, to je tak překrásná inspirace! Díky za ni. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Milá, Vivi, taky díky, inspirovaní návětěvníci jsou mojí odměnou:)

    OdpovědětVymazat
  3. to je taková knihopolička, ale moc hezká

    jak se sedí na nafukovačce? moje děti věčně pobíhající s nůžkama by jí daly co pro to :-D

    OdpovědětVymazat
  4. No, ona se jen jako nafukovačka tváří, jinak je poctivě vyplněná:) Sedělo se fajn, ale dětem a sobě nevěřím, že by sedačka dlouho i fajn vypadala.)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)