Stránky

Blog se dá dělat i beze slov. Stačí ukázat prsa.)

Touto myšlenkou se nechala inspirovat jednatřicetiletá Španělka Alicia Young, která na svém blogu každý den přispívá fotkou svých ňader. Strategie je to úspěšná - její blog za dva měsíce od založení registruje přes čtyři miliony zhlédnutí, na Facebooku má "boobs girl" přes tři tisíce fanoušků:)

Mezi její nejpopulárnější příspěvky patří tyhle tři dekolt posty:)
Alicia ve "zlaté" podprsence, Zdrojem všech fotek je aliciatetas.blogspot.cz
Alicia v bílém tričku
Alicia v kárované košilce
Aktivita vnadné Španělka vzbudila pozornost i v médiích. Britský Daily Mail Online například začal pátrat po její identitě a své čtenáře, kteří by Alicii náhodou znali, vyzval, ať je o tom informují na mail femail@mailonline.co.uk.)

No, zajímalo by mě, kolik takových blogů už je, a hlavně, kolik jich teď vznikne :D Pamatuju si, že jsem před pár lety četla v Maximu o jedné Brazilce, která stejným způsobem zveřejňovala svůj zadek. Asi už to nikde nedohledám, ale princip byl stejný - tajila svůj obličej a pro různé časopisy se nechávala fotit jen "zezadu". Alicia asi touží po stejné popularitě, ale nevím, jestli jí to vyjde: vždyť na internetu je denně tolik nových prsou a navíc bez podprsenky:)

18 komentářů

  1. A já blbá furt šiju taštičky ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby bylo pod tvým komentářem tlačítko "like", dám ho. Fakt jsem se zasmála! :)))

      Vymazat
    2. Je zapotřebí šít v negližé :-) !

      Vymazat
  2. Já nemám slov...na ten blog beze slov....ale zase kdo nemá na hrudi, musí mít jinde! Můj případ! :D Takže já budu psát dál :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mě Rosa rozesmála to je nejlepší komentář, co jsem v poslední době četla:)).... a stejně nejsou pravé:)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi tak připadají, ale fotka v tom tričku mě mate:)

      Vymazat
  4. :D:D:D ale když má co ukázat!

    OdpovědětVymazat
  5. Teda ale prsa má luxusní (řekla závistivě matka dvou plně kojených upíru ...).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;-) teď už se tomu směju, ale když jsem po těch cca 12 měsících plného provozu setřásla mlíko z očí a koukla se na sebe do zrcadla, obrečela jsem to !

      Vymazat
    2. Já šla na "plastiku" do LeChaton, doporučuju!!!

      Vymazat
    3. Taky jsem tohle zklamání zažila, ale naštěstí platí pravidlo, že za stejně dlouhou dobu, jakou trvalo kojení, se to zas vrátí do původního stavu (nebo se to k němu aspoň přiblíží:). A Tobě Roso díky za tip, asi taky zajdu.)

      Vymazat
  6. No myslíte že jsou práva a nebo tam bude nějaká taková operace? Když si to vezmu tak je to docela originální nápad jak získat sledovanost blogu :) Jestli ten blog má i teda nějaký jiný obsah než jen prsa. Čím větší sledovanost tím víc nabídek, třeba na reklamu atd.. Ale jako musím uznat že se má čím chlubit teda :)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)