Stránky

Nevinné lži giveaway

Minulou neděli skončily Čtyři v tom a tuhle začínají Nevinné lži. Česká televize prostě ví, jak mi na konci víkendu zvednout náladu.) Dnešní první díl Pod vodou se zaměří na dilema pětatřicetileté Evy, která se necítí na mateřství, ale bojí se to přiznat. A tak tajně polyká prášky, zatímco její manžel si láme hlavu nad tím, proč jim "to" nejde ... Těším se, jak se herečka a matka dvou dětí Aňa Geislerová postavy zhostila.

A těším se, až mi k Nevinným lžím napíšete vaše dojmy, postřehy a další komenty. Jedna z vás za to dostane dva café hrnečky Nevinné lži: 
Panenka is not included.) 

A teď pár praktických informací - giveaway potrvá celých osm týdnů, co Nevinné lži na ČT poběží. Komentovat můžete začít tedy už dnes a pokračovat až do 14. dubna, kdy ČT1 odvysílá poslední díl Byl lásky čas mimo jiné s Dagmar Havlovou.

Slosovány budou všechny komentáře. Pokud tedy budete komentovat víc dílů, zvýšíte tak šanci na výhru:) Tak to je asi všechno. Jen nezapomeňte uvést svůj mail, ať vás pak můžu zkontaktovat a taky se připojit k mému webu:) 

Pro příštích osm neděl vám přeju hezkou televizní zábavu.) Vaše Iri.

18 komentářů

  1. TV nesleduji, ale na tohle si snad čas najdu, díky za připomenutí, bez tohoto příspěvku bych na to zapomněla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Aňa opět nezklamala! Jsem nadšená. S Romanem Luknárem si spolu už zahráli ve filmu Kráska v nesnázích, který patří k mým oblíbeným. Tak jsem zvědavá co nás čeká příště :-)

      Vymazat
    2. Souhlasím a navíc byla pokaždé tak krásně oblečená.) její sestru Ester jsem viděla hrát poprvé a moc se mi líbila. Samotný příběh jsem si představovala trochu jinak, s nevěrou jsem nějak vůbec nepočítala, ale o to větší to mělo spád:)

      Vymazat
    3. S těmi oblečky úplný souhlas - JÁ CHCI taky ty džínové kalhoty s laclem!!! Ty byly včera nejvíc. I když ty kožené bundičky ... taky jedna krása vedle druhé.
      Já se na začátku trochu bála zápletky, hlavně proto že mě úvahy o dětech neba (si totiž myslím, že každý přece musí chtít 15 dětí jako já, ne?!? ... :o)), ale pak jsem byla úplně nadšená, děsně se mi líbily scény u psycholožky Sabiny, narozeninová s panenkovskou blankou, a pak samozřejmě ta závěrná společná večeře.
      U Mammas+Pappas mi téma rodičovství nějak nesedlo, ale tohle bylo úžasné úžasné úžasné!!!
      A nechci se jako chlubit, ale natáčení jedné ze scén jsem viděla na vlastní oči - jsem si loni na podzim říkala, co dělá ta Alice s autem ČT u nás na náplavce :o).
      A ještě - mám z paní Nellis a její současné radosti obrovskou radost!!!

      Vymazat
    4. Jj, přesně - ty lacláče a ty kožený bundičky.) a taky ještě květinový šaty, co měla u Davida. A z narozeninový scénky mě zase pobavilo, jak Aňa šišlá na synovce, aby mu nebylo líto, že má místo zákusku sušenky, jak jsou strašně dobrý. Maminka ji pozoruje a říká: "To je taková škoda, ty bys byla skvělá máma ... " A na to se ozve mladší sestra: "Jako, že já nejsem???" :D Jak mám ty dvě sestry, tak vidím nás, jak takhle dialogujem a musím se smát:)

      Vymazat
    5. Mám ráda styl oblékání Ani. Prostě to umí.

      Vymazat
  2. To si musím na internetu pak pustit :-) Co ten seriál čtyři v tom, stálo to za to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten byl super Ali. Všechny doufáme v pokračování:) To je hrozný, že to v cizině nejde pustit ...

      Vymazat
  3. Dnešní díl s "Langošem" jsem si vybojovala :-) a nezklamal. Prostě jednou jsi nahoře a pak "dole" , ale svůj...

    uduhovekocky@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já musím přiznat, že na tenhle díl jsem se nijak vyloženě netěšila, ale zatím mě ze všech dostal asi nejvíc (hlavně začátek). Petru Hřebíčkovou jsem viděla hrát úplně poprvé, ale totálně jsem žasla. Je úžasná! S L. vytvořila dokonale věrohodnou dvojici. Druhá půlka ale co do úrovně sklouzla níž (stejně jako předchozí dva příběhy). Ale to je asi proto, že se to za ten kratší čas prostě nestihne vygradovat stejně jako film. Sotva jsem si postavy zamilovala, už byly skoro zas pryč:)

      Vymazat
  4. mam hrozne rada cokoliv z tvorby ct2, serie ctyri v tom byl super napad, celkem by me zajimalo co bylo dal, bylo by fajn, kdyby se k nim pak casem vratili, ne
    serii soukrome pasti (kdysi nova) a nevinne lzi ma myslim na starosti stejny tym a musim rict ze je az obdivuhodne s jakou lidskosti dokazi popsat zivot, ono se to vsechno deje i v realite, nejen na obrazovkach a lidi se maji stale co ucit, takze je dobre ze neco takoveho vzniklo a bude doufam i pokracovat...
    diky takovymto pribehum se doufam lidem otevrou oci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Díl s Táňou a vojtou byl parádní, plný optimismu, i když se dle hlavní psotavy zdálo naopak. :)

    siberia06@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Celkově mi série připomíná něco na styl Soukromých pastí na konkurenční televizi. Každopádně díl s p. Langmaierem byl taktéž skvělý, hodně mi připomínal reálné lidi, které mám ve svém okolí. A myslím, že dobře vykreslil momentální situaci na pracovním trhu, bohužel.

    siberia06@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Včerejší sedmý díl Čistá práce mě hrozně dostal. Námětem sice opakoval Druhý dech, ale zpracování nemělo chybu. Nevím do jaké míry se na tom podílel scénář a do jaké míry charizmatický Honza Plouhar, ale pohltilo mě to. O to víc mě zklamal ten otevřený konec. Nesnáším je a vnímám je jako neschopnost autora konec napsat.

    OdpovědětVymazat
  8. krásne hrnčeky. !!! serial teda nepozerám, ale ten dizajn sa mi páči :)
    email: vluknarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)