Stránky

Čtyři v tom budou pokračovat!

Jupí jó:) Dosusoap Čtyři v tom, který popisuje porod a rané mateřství čtyř žen (zavzpomínat se mnou můžete tady), bude mít příští rok další řadu! Musím rychle otěhotnět, abych se mohla zúčastnit natáčení:) Dělám si samozřejmě legraci - i kdybych těhotná byla, na živý přenos porodu a hormonálních výkyvů bych si netroufla! Navíc nejsem v žádné nestandartní situaci, takže by to byla asi dost nuda. Přemýšlím, které maminky vyberou tentokrát. Myslím, že zbývá dost atypických mateřských situací, které by pořad řádně okořenily - napadá mě maminka dvojčat či víceračat, maminka lesbička, matka pod dvacet, matka nad 40 ... co myslíte vy? A máte chuť se zúčastnit?:) Pokud jo, mrkněte na FB stránky, přes které se mimo jiné nové hrdinky pořadu budou hledat:)
Facebook.com/CtyriVTom
Ve hře je prý také speciální díl, který by přinesl ohlédnutí za hrdinkami první řady. Na ten bych se docela těšila. Zajímá mě především, jak se sžila Petra s Ábelem ...
Facebook.com/CtyriVTom
A jestli Lucka našla tatínka pro svou Sofi ...
Facebook.com/CtyriVTom

13 komentářů

  1. Bude to určitě bomba! a musím dohnat tu první řadu,na kterou jsem se chtěla kouknout a pak to zapinkala!

    OdpovědětVymazat
  2. Klidně to dej v kuse, zábava zaručena:))

    OdpovědětVymazat
  3. Iri,
    také jsem sledovala a musím říct, že ani jedna matka mi nepřišla ,,úplně normální ".
    Nejvíc mi byl sympatický Ábel :-)
    Já bych se také účastnit nemohla, vlastně ani nechtěla !
    A taky už bych spadala do kategorie matka nad 40 ;-)
    Ale na další pokračování se ráda podívám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je pravda:) Mně teda do kategorie "normálnosti" spadala docela Miky - mluvila celkem rozumně:)

      Vymazat
  4. Jak ty to dycky všecko víš??? ... Tssss, jsi supr-tajný agent!
    Mě by rozhodně nevybrali, to by byla nuda nuda šeď šeď. Jen vlastní porod bych vlastně ráda viděla, zrovna dvakrát si ho totiž nepamatuju. Dycky když mě napadne nějaká otázka stran toho stavu mezi životem a ne-životem, jdu se zeptat muže, jak to bylo ... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Jasně, jsem super-tajná agentka, ale oficiálně se tohle povolání nazývá docela nudně - mediální novinářka :D

      Vymazat
  5. Tak to jsem ráda, že se chystá pokračování. Zrovna nedávno jsem přemýšlela, jak to dopadlo s Ábelem, jestli odcestovali společně atd. Iri, díky za info! Pa Monika

    OdpovědětVymazat
  6. Taky už jsem tuhle informaci na FB zahlédla :-) Pár minut poté, co jsme s mužem nad kalendářem diskutovali o tom, kdy by byl ideální čas na početí třetího potomka :-) Muž radí pospíšit si, počít a zůčastnit se. Já se držím zpět a rady ignoruji... On se stejně těší hlavně na tu fázi snažení ;-)
    Každopádně mě by se líbila kategorie pod dvacet a nějaká ultrabiopřírodňačka, nebo vyznavačka porodu doma :-) Jsem zvědavá, s čím nakonec přijdou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to je pravda - porod doma je skvělý tip:) A bio matka taky, ta by byla fajn.)

      Vymazat
  7. Mám tyhle sondy do života jiných hodně ráda, i když je to trochu šmírování:-)Myslím, že se asi nikdy nezmění to, jak těhotenství a porod každá v sobě prožíváme. Mění se pouze ty kulisy a situace a o to tu vlastně jde. Na normálnost mám asi jiný metr, mě přišly normální všechny:-)))

    OdpovědětVymazat
  8. juchuu .) taky jsem to ted zahlidla na fb a uz to sdilim tehotnym v okoli .) i kdyz je pravda, ze ony jsou vetsinou, jak pise rosa, nuda nuda sed sed ,)) ja bych nejvic ocenila pokracovani se stavajicimi ucastniky, bojim se, ze nova rada uz nebude tak nejak "cista", po tom pomerne necekanem uspechu prvni rady predpokladam ze v druhe uz budou hodne exhibicionisti a tak. no, treba prijemne prekvapi, koukat se budu urcite :)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)