Stránky

Drink Beer Save Water aneb Giveaway pro vaše boyfriendy!

Domi nedávno přišla ze školky s novou básničkou, podle které jsou holčičky na světě proto, aby se usmívaly a chlapečci proto, aby bylo čemu. Básník chtěl zřejmě říct, že kluci jsou ti zábavnější. Ohradila jsem se řečnickou otázkou, že je se mnou přece stejná legrace jako s tátou?! Prý ne. Ok. Za pravdu mojí čtyřleté dceři dávají i designéři jihokorejské značky Drink Beer Save Water, která na trh uvedla ta nejvtipnější trička, jak jinak než, pro chlapy. Znáte to. Dva chlapi se potkají u piva a hned si mají co říct. Stejný rozjezd konverzace chce značka spustit i v módě. V tomhle tričku nikdy nebudete mlčet. Stačí si ho obléknout a o společnost máte postaráno. Mám doma toho největšího vtipálka a koreanofila k tomu, takže v jeho skříni nemůže chybět. Já jsem ale taky někdy vtipná, fakt.) a tak mu sem tam nějaký plánuju ukrást.)

Tričko Pen s kapsičkou na pero, které je součástí balení.)
Tričko Writable s trojúhelníkovou "tabulí". Za ni můžete zastrčit smývatelnou fixu, kterou na triko můžete psát aktuální pocity, hesla i vzkazy.
Tričko Got fire je pro ty, kteří neustále hledají zapalovač. Zapalovač v kožené kapsičce je součástí trička.
Tričko Non Smoking je díky černé pásce na suchý zip určeno pro kuřáky i nekuřáky. 
Tričko Hole už jsem vám představila minule, koment není potřeba.)
A tričko Curios? je na tom stejně:)

Originální trička od Drink Beer Save Water jsou teď v galerii Harddecore v akci, kdy je můžete koupit už od 1620 Kč.

A nebo jedno dostat zadarmo! 


Co pro to musíte udělat? Liknout Harddecore a Můj dům, můj squat na Facebooku a napsat mi do komentářů, které tričko vám přijde nejzábavnější a proč. Autor nejvtipnějšího komentu pak konkrétní komentované tričko dostane! Vybírat můžete ze všech, které jsou v e-shopu Harddecore. A nezapomeňte na mail.) Na soutěžení máte přesně dva týdny. Giveaway tedy končí 4. července.

44 komentářů

  1. Uvedená trička jsou skvělá. Něco nového s originálním nápadem. Fandím vám. Ta obyčejná trika jsou fádní, okoukaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, děkuju.) Jenom ještě poprosím mail, ať vím, kam v případě výhry napsat.)

      Vymazat
  2. Přijde jelen na bungee jumping a povídá: "Prej se tady skáče na laně?!"

    jelinkovanika@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Trička jsou originální, uvítala bych více módy pro nás, které čekáme chlapečka jménem Špek. Veronika

    white.lady@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dvojitá šance, to se mi líbí.) A baby Špek taky:)

      Vymazat
  4. Trička jsou originální,alespoň nejsou okoukaná a nemají okoukané vzory a obrázky.Jsou zkrátka supéééér a nemají chybu. :)

    zdenca016@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. U mě vyhrává tričko WRITABLE, bo se na něj dá psát a pokud někdo majitele trička nas*re, stačí mu jen napsat vzkaz a nemusí na dotyčného ani promluvit. Tričko se nejlépe uplatní v práci. :-)
    japit@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je tedy zapeklitá sitace - jak si vybrat jen jednoho favorita? Ale tak dobře,přece je jasné,že se mi všechna nemůžou líbit stejně...takže mým vítězem se stává-
    ..počkej si počkej si..to bude legen..počkej si počkej si..dární.. Tričko Cutting Sideways.
    A proč? No jejda,když se mi něco líbí,tak se mi to prostě líbí a nemám potřebu to zdůvodňovat,protože na dané realitě nic nezmění:)
    PS - kdybych byla majitelkou menšího porsí,tak by u mě jednoznačně vítezilo trička Tričko Got Fire a Tričko Pen II. Ale jelikož majitelkou menšího poprsí nejsem,tak jsem tito trička neuvedla,protože by mě pak ten "fire" a ta "pen" tak nějak divně vyučihavy či trčeli a tak no:) teď mě tak napadá,jestli některýmy triki neutlačujete více vyvnuté spolubčanky-protože na nich by to tričko nejen ztratilo ten šmrc a nápad,ale taky by těmto spolubčankám přidané hodnoty,jako jsou propisky,zapalovače a brýle tak nějak přečuhovaly;):D

    drdlova.pavla.83@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tak u mě vede Tričko Got Fire:)

    A proč? protože je nejen originální,ale i praktické:)

    Kuřáci jistě znají to peklo,když si chtějí zapalit a po prohledaní se si můžou škrtnout leda tak křemínkama,pokud je najdou..a tohle tričko tento problém řeší,vyřeší a navíc je originální:) takže vlastně 3v1 - napadité,praktické a s přidanou hodnoutou:)

    dr.biohazard@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám favority dva.
    Tričko s bílou tabulí (Writable) připravenou na vzkazy. Určitě bych ho využil v práci (pracuji jako prodavač) a zákazníky bych vítal vzkazy jako "Nemáme" nebo "Šéf tu dnes není", protože každý třetí zákazník se po něm ptá (a fakt si na mě nechtějí stěžovat!).
    A to druhé vyhlédlé tričko je to s perem (Pen). Jsem schopný během dne zašantročit minimálně tři propisky, tak by bylo fajn ztácet i to pero ;-)
    Ale pokud si výherní tričko zaslouží někdo jiný, tak ať si ho užije, je mu upřímně přáno.
    Mně totiž vůbec nevadí chodit do práce ve starých vytahaných tričkách a vůbec mi navadí ty dírky od molů, kterými vykukujou chloupky z mého porostlého hrudníku.
    Mně to fakt nevadí ... to jen moje milá má s mými tričky nějaký problém!

    a kdyby jako náhodou ... maaristaan@centrum.cz ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. na první pohled mě zaujalo tričko Sunglass
    http://harddecore.cz/collections/drink-beer-save-water/products/tri-ko-sunglass

    Konečně nastal čas,
    nasadit sun glass.
    Slunce, ať si klidně svítí,
    já prohlídnu si letní kvítí.
    Když mě brýle omrzí,
    v triku se mi zarazí.

    katka.sk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mně připadá nejvtipnější tričko PEN, snad se každému stalo, že si někdy zoufale potřeboval něco zapsat a "pisátko" nikde. Ne vše si lze zaznamenat do mobílu. nedávno jsem viděla v metru krásné letní šaty, myslela si, že si je zapamatuji, ale houby! Mít tričko PEN, bylo by po problému.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, zrovna šaty je podle mě nejlepší vyfotit.) Ale jinak naprosto souhlasím, propisek je všude plno, dokud jednu nepotřebuju. V tu chvíli jakoby se po nich slehla zem.)

      Vymazat
  11. Píj bír posílíš mír!

    OdpovědětVymazat
  12. mne sa páči to druhé. písala by som si naňho a Často chodila na wecko v škole stále s niečim iným :D
    icka.gazdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám radost, že mně čtou i školačky, cítím se hned mladší.) Díky za komentář!

      Vymazat
  13. Já bych prosím, jestli můžu prosit, prosila Writable. :)

    Proč?

    Napsala bych si na něho nákupní seznam! Já totiž nejenže si, hlava děravá, nepamatuju vše, co potřebuju koupit.. Já jsem i hlava zapomnětlivá, takže když už si seznam napíšu, zapomenu si lísteček na stole v kuchyni a když mám šťastnější den, zapomenu jej na lednici...

    Nejhorší avšak, milí vážení, je den blbec. To se po několika minutách úporného hledání onoho SEZNAMU!!! smířím s tím, že jsem lístek nechala doma. A tak za doprovodu peprných slov na mou vlastní osobu nakupuji "naslepo". Dopadá to tak, že co je potřeba nekoupím a co nepotřebuji koupím. (Zbytečně...) Znáte to..

    Famfára ( Aneb zlatý hřeb večera) avšak přichází ve chvíli, kdy na mě z peněženky spolu s bankovkami vykoukne :
    litr mlíka
    máslo
    chleba
    rajčata
    ...


    P.S. misamacho@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám:) Snažím se sázet na to, že to co rukou napíšu si zároveň zapisuju i do hlavy a sem tam si na něco i vzpomenu.)

      Vymazat
  14. Všechna trička jsou úžasná, ale jaké mi padlo do oka na první pohled, je tričko Writable. Jednak je super na vyjádření pocitů - ty se sice můžou vyjádřit slovy, ale takhle by to bilo lidem přímo do očí, a určitě by bylo fajn i ve škole na psaní taháků/nápovědy. Pochybuju, že by učitelé něco tím mým škrabopisem přečetli a pokud ano, text bych si napsala pozpátku..to by je nenapadlo :) Příteli by se určitě líbilo, ale dokážu si živě představit, co všechno by si na něj psal, hlavně v hospodě :) Je dost možné, že by na něm měl něco, co jsem číst neměla, a už by to doma létalo..naštěstí jen slova, tričko by přežilo :)

    anickaruska@seznam.cz
    P.S. 2x lajknuto na FB :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mne sa najviac páči Writable, lebo je originálne a praktické :D A dá sa naň napísať všetko :D

    strakovmaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, originální a praktické zároveň - to se dnes jen tak nevidí, že?.)

      Vymazat
  16. Já bych si vybral Writable, protože bych mohl v obchodě, restauraci, knihovně, prostě kdekoli napsat lidem co bych jim chtěl říct. Trpím praktickou hluchotou a občas si s Vámi slyšícími "nerozumím" . Konečně bych mohl slečně z knihovny pochválit její krásné oči s jistotou, že opravdu pochopila, co jsem jí sděloval.. :P Nebo si k palačinkám objednat extra kopec šlehačky. A taky prostě, byla by to sranda... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slečna by byla dozajista okouzlena. Úplně jsem si tu scénu představila.)

      Vymazat
  17. No, jednoznačně Got fire, jel bych s ním do USA a zapaloval si cigaretu z kapsičky, jak je to na obrázku, tričko by chytlo, zažaloval bych výrobce a byl ze mě milionář. Pak bych si koupil tričko writable (nebo celou firmu) a napsal bych na něj Thank You and God bless America, jak praví americký prezident na koncích projevů. A tak bych jezdil ve svém Ferrari.

    Poté bych to mohl celý zfilmovat, to by byl dobrej marketing, soudní drama, chudý chlapec nějaké minority z ghetta dostane tričko, podlehne, dá si první cigáro a pohoří... doslova... a proti němu u soudu zlá korporátní mašinérie. Celý by se to natočilo z grantu, protože by to bylo výchovné, proti kouření mládeže. Prodej trička Non smoking by se zněkolikanásobil.

    Dneska se holt neprodává produkt, ale příběh. Když si tady ale přečtou můj business plan, tak to tričko asi nedostanu. I když třeba nějaký pojišťovací podvod? Nebo když mi dáte to tričko, dostanete podíl, hmm?! Odvážnému štěstí přeje...

    tom.millhauz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska se rozhodně prodává příběh, a kdybys je pro produkty vymýšlel ty, prodeje by šly do výšin. Doufám, že už na nějakym tom filmu pracuješ, byla by škoda, kdyby ne.)

      Vymazat
  18. Moji milí soutěžící, moc děkuju za vtipné komenty, jste úžasní! Dnes o půlnoci giveaway ukončím, přes víkend si vše rozmyslím a v pondělí vyhlásím vítěze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím - jen pro info - které pondělí?:) příští,za měsíc,za rok...nebo 15 pondělí roku 2021 ?;):D

      Vymazat
    2. Vítěz už byl vyhlášen.) http://mujdummujsquat.blogspot.cz/2013/07/vyhlaseni-giveaway-o-tricko-drink-beer.html

      Myšleno bylo nejbližší pondělí po čtvrtku, u kterého je u postu datum 20. června. Omlouvám se, pokud to nevyznělo jasně.

      Vymazat
    3. Ono to jasně vyznělo,ale já čekala že ty výsledky budou tady v komentářích :) Tak proto ten lehce rejpavý dotaz:)

      Hezký den:)

      Vymazat
  19. Trička s vtipným potiskem jsou prostě neodolatelná. Jejich originální design a vtipné potisky je přesně to, co potřebujete pro osvěžení svého šatníku. Každý detail na těchto tričkách je promyšlený a zábavný. Vystupte z davu a vyjádřete svůj jedinečný smysl pro humor prostřednictvím těchto originálních triček. A co víc, jsou to perfektní dárek pro vaše blízké. Kde se dají sehnat zde na těchto . Překvapte je těmito originálními tričky a vyvoláte na jejich tváři široký úsměv. Nechte trička mluvit za vás a přidejte do svého stylu kousek zábavy. S těmito originálními tričky s vtipným potiskem budete bezpochyby centrem pozornosti.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)