Stránky

Oh, man!

Docela často se mi stává, že jdu po bytě, a nacházím podivné šroubky, kabely, nepoužívané ovladače a další nesmysly, které hyzdí náš krásný obývák. No, moje samozřejmě nejsou. Jsou jeho. A všude. Rozhodla jsem se s nim zatočit a vytvořila "Man Box", kam jsem je uložila, a dala mé lásce k roztřídění. Potřebuje prý všechno. Ok, tak ať je to všechno aspoň hezky schované.)

Nápis "man" vznikl díky washi oblepení krabice od nové lopatky a smetáčku od firmy ...
Normann Copenhagen.) Lopatkový set je geniální. Uklízí se s ním skvěle a taky skvěle vypadá:) Prodává To či to
Nebudu vás unavovat fotkami toho, co všechno v krabici je. Tohle je jen taková efektní ukázka.)

A když už jsme u těch washi pásků, připomínám kreativní soutěž, která končí 31. srpna.)

35 komentářů

  1. Iri? Prosím Tě...a on to do té krabice bude dávat? Protože já zřídila dózu na zapalovače a jeho krabičky cigaret a on mi to pokládá vedle.... :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) No já si to představuju tak, že občasné protřídění povinně nařídím (já vím, naivní.) a pak se krabice vždycky trochu uvolní a naplní zase něčím jiným, pak zase protřídí a tak pořád dokola, hlavně aby se ty věci neválely po bytě:)

      Vymazat
    2. A jinak se mi strašně líbí ten polek krabice i hříčka s "man". A chci ten smeták, ale oni prodávají jen s fialovou lopatkou. Ta Tvá je šedá :))?

      Vymazat
  2. Z vlastí zkušenosti jsem tyhle věci už vzdala, když není ani schopen hodit špinavé ponožky do koše na špinavé prádlo (což je naprostý základ) a velmi často je nacházím vedle postele. Jinak box nádherný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je asi normální mužská věc:) A díky.) Jsem ráda, že box oceňují aspoň holky, jemu je jen pro legraci.)

      Vymazat
    2. Tak to teda M. ponožky něžně POKLÁDÁ vedle komody s prádlem... :)))

      Vymazat
    3. :-D něžně jo, u nás je taky něžnost nadevše hihi

      Vymazat
  3. Můj muž má celou svou kutilskou dílnu. Jsou dny, kdy je zamčená, protože myslí na mé zdraví. Páč vidět ten "pracovní nepořádek" (hodně slušný výraz) by mě mohlo stát nervy v kýblu, prasklé srdce, či by mi vylezly oči z důlků... Tak držím palce, ať krabice plní svůj účel, je stále plná, ale pořád se do ní vejde dost roztodivných mužských věcí, původně rozmístěných po obýváku (u nás vede kuchyňská linka na umisťování těchto roztodivných předmětů - často vařím s vrtačkou po boku apod...) :-)
    Ale jinak ho miluju (muže samozřejmě), vrtačku trochu méně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Často vařím s vrtačkou po boku" - :))) Ale zase Ti občas něco pěkného vyrobí, ne? Mít doma kutila je přece skvěle praktické, ne?.)

      Vymazat
    2. Mít doma kutila, oželela bych i ty ponožky :-)

      Vymazat
  4. Hezky jsi to Iri vymyslela! Taky bych svému muži měla něco podobného vyrobit, naše krásná knihovna se prohýbá pod tíhou šroubováků, hodinek a dalších chlapských nezbytností, které však k estetičnu mají celkem daleko :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to honem, Ali, musíš tu vaši krásnou knihovnu zachránit.)

      Vymazat
  5. Krásný nápad, tak jen ať to muži vydrží :-)
    Já právě včera po dlouhém odkládání odbordelila komody v předsíni, kde se mezi ovladači, šroubky a věcmi neidentifikovatelných tvarů a účelů našly dokonce manželovy dlouho postrádané sluneční brýle :-)
    Ale abych byla upřímná, u nás bych možná tu krabici potřebovala hlavně já.
    Oh, woman! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Báro, já mám takových krabic samozřejmě spoustu.) Až jich je tolik, že se v nich nevyznám:) A když se z nich něco náhodou po bytě trošku rozkutálí, tak to nevadí, protože to vypadá hezky:)) Moje náramky, časopisy, sponky do vlasů, krémy a spol. prostě vypadají líp než všechny ty mužské nesmysly:))

      Vymazat
    2. Tahle filozofie je mi blízká :-) Jen muži se nezdá, že by moje krásné korále měly mít větší nárok povalovat se na stole než jeho hrst šroubů :-)

      Vymazat
  6. Mám asi výhodu, že M. není kutil. Pan Šroubek a pan Matička jsem v naší domácnosti já. A já si to po sobě uklízím :)))). A když dojde na nejtěžší kalibr a potřebujeme vrtačku, přijde některý z kamarádů, vyvrtá díru, sbalí si nádobíčko a zase vypadne. Ideální! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tedy jo.) Jinak jak jsi napsala M., tak mě hned napadlo M jako Man.)

      Vymazat
    2. Je to můj Man, to každopádně :)

      Vymazat
    3. Když u nás dojde na vrtačku, volám hodinového manžela a to se potom teprve začně něco dít (občas) :-)

      Vymazat
  7. už som musela u nás pridať niekoľko krabíc, všetky plné, nie je už na ne meisto...takže aspoň ja som moc úspešná nebola, tiredenie sa nekonalo :( ale zas som ich tak pekne nepolepila, to bude tá chyba,...ho to nelákalao hádzať do kartónovej...:) držím palce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Nevím, jestli to může, ale vyzkoušet se to může.)

      Vymazat
  8. u nás se zase válej kabely, ovladače, krabičky od různých pc nezbytností a máme svůj vlastní letecký terminál :DD no blázinec..ale muže bych neměnil, je tak chytrýýý!!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, tím to všechno tihle ITmani vynahrazují. Umí vyřešit všechny technické problémy světa.)

      Vymazat
  9. Tak se opět potvrdilo, že je to někdy všude stejné. Ale on ten chaos prý udržuje mozek v běhu. :-) Já jsem si s tím jednou celý den hrála. Každá police na něco, každá krabice, sklenice, police nadepsaná, všechno nářadí své místo a stejně to nepomohlo. Ani by mi to nevadilo, kdybych neměla kutilské sklony a mně to pak může vytočit, když musím hledat. :-) Takže občas vyhrožuji, že si koupím své šroubováky apod... :-) Prostě jsem udělala pokus, nevyšel, naštěstí je to vše ve skříní, takže nepořádek po bytě to nedělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já stejně pořád doufám, že se to jednou povede a u nás doma bude vládnout úklidový řád. Ha, ha, je to k smíchu, já vím.)

      Vymazat
  10. Super věcička,u mého by to nefungovalo. Prvotní reakce:Kroucení očima, že to "jako musí někam dávat" a "že jsem uklízecí maniak". A ak by to asi fungovalo tak, že by to stejně dával jinam://:D

    OdpovědětVymazat
  11. Super box, Iri!! U nás jsme na tom obdobně, až na to že krabic máme desítky, neb jsem nucena zakládat další a další ... a stále se jako čeká až se protřídí a uklidí :-) Už jsem i o krok dál, pořídila jsem Provensálci skříň kam ty krabice po nějaké době ležáku na pracovním stole přemístím :-D
    Good luck !!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, skříň, taky bych potřebovala další skříň a taky další byt a pak hned dům, ať to mám kam třídit.))

      Vymazat
  12. Superskvělý nápad, superskvělé provedení a superskvělý muž - tomu mému by nestačilo ani padesát takových krabiček, tak má zatím místnost než se zabydlí. Ale zase je to kutil a má to srovnané. Žádný pan Kettl z Vejce a já .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to je ovšem taky skvělý muž.) A má přímo místnost, takže i skvělou ženu.) A děkuju, Čáryfučko:)

      Vymazat
  13. Paráááádnííí nápad a krásné provedení. Ale já bych potřebovala oblepit vagon.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a vagón bych samozřejmě potřebovala taky.)

      Vymazat
  14. hihihi mame v predsini v botniku takovy objemnejsi suplik s (myslim) identickym obsahem .)) metr a stetec tam jsou urcite .)) a vicemene tam davam vsechno, co by jinak melo byt v boude, ale nechce se mi s kazdym sroubkem po chodnicku a schodech... no a v boude uz to nechavam svemu osudu, i kdyz obcas se taky divim (viz muj posledni post a uzas nad sedmi sekyrami a zadnym kladivem..).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, takže vy máte vlastně rovnou Man House.) Mít něco takovýho, cestu po chodníčku a schodech absolvuju několikrát denně.)) I když chápu, že to člověka brzo přestane bavit.) A jinak chodba, to je kapitola sama pro sebe, tam mi místo na boxy všech typů chybí přímo zoufale:)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)