Stránky

Sobotní fashion workshop v galerii GUD

Galerie umění pro děti - GUD o víkendu pořádala fashion workshopy, které byly díky podpoře značky Sunar zadarmo. V sobotu se navrhovaly šatičky pro pohádkové bytosti. Vybrali jsme si dlouhovlásku Lociku a rusovlásku Ariel. Disney princezny u nás zkrátka jasně vedou.) 

Locika & Ariel bz Domi & Iri.)

Samotný Sunar pro děti připravil focení, kdy jste svého andílka mohli obléknout do kolekce od Hany Zárubové, a nechat si udělat profi fotku. Oblečky jsou bohužel pro nás jen pro batolata, ale Domi je naštěstí drobek, a tak se ve svých 4,5 letech nasoukala do mikinky číslo 92.) Oblečky jsou fakt roztomilý, hlavně když je mají na sobě úplný mimina:), a taky se mi moc líbí nápad, udělat je jako vystřihovánku pro panenky. Ty se na akci rozdávaly zdarma, tak jsme si jednu vzali, a doma vystřihovali a oblíkali:)

Kolekce Hany Zárubové v papírové a textilní podobě.)

O víkendu byla zároveň poslední příležitost navštívit výstavu Radek Pilař dětem, na které jsme při různých příležitostech (jako byl třeba Designblok.) v Galerii GUD byli už třikrát. Kdyby to bylo na samotné Domi, tak na výstavě stráví nejradši celý víkend. Naprosto se do ní zamilovala. Bavilo ji skládání sklíček, bludiště v lese Řáholci i prosté povalování na žíněnkách v odpočinkovém koutku. Největším hitem se ale rozhodně stala síť, na kterou se lezlo po opravdu vysokém žebříku. Zatímco výstava končí, síť zůstává a navíc už se připravuje nová interaktivní přehlídka, o které jsme se v sobotu dozvěděli, že bude na téma umělecké ZOO. Už se moc těšíme:)

Z výstavy Radek Pilař dětem, zdrojem fotek je FB GUD a náš archiv.)

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)