Stránky

UMPRUM SHOP 2013

Tak jsem si zas jednou udělala radost a opět navštívila krásné prostory Vysoké školy uměleckoprůmyslové. Od pátku do neděle se tady pořádal předvánoční UMPRUM SHOP, kde jsem načerpala novou inspiraci, a taky pořídila několik kousků pro radost (mou i mých blízkých.) Moc ráda bych si tady udělala radost mnohem větší, ale na to si budu muset ještě chvilku počkat. Do té doby totiž budu muset hodně, ale opravdu hodně pracovat. Nebo asi být hodně, ale opravdu hodně hodná.)

Prodejní přehlídka byla krásně připravená a měla NeDesignblokovou (=příjemnou.) atmosféru. Lidi si sem opravdu přišli něco koupit a slečny (a jeden sličný hoch.), kteří se starali o aranžmá věcí a jejich prodej, byli velmi ochotní a příjemní. Následuje několik fotokoláží s důrazem na jedno krásné trojrozměrné leporelo, u kterého doufám, že o letošních Vánocích udělá velkou radost jedné malé holčičce.)

UMPRUM SHOP 2013
Vlevo dole vidíte Multicircle, jehož koupí získáte třeba hygienický podavač ruky, loketní záplatu nebo jednoduše příjemný pocit, že jste podpořili mladé designéry.
Linda Retterová (studentka Ateliéru filmové a televizní grafiky) a její brože, bloky a dokreslovánky byly jedním z důvodu, proč jsem na letošní SHOP šla. 
Ručně vázané trojrozměrné leporelo o netopýřích sourozencích Ferdinande!, které ilustrovala Andrea Tachezy, mě zaujalo na první pohled. Samozřejmě nejdřív to, že se z něj dá postavit skvělý netopíří domeček.) Moc se těším, až ho Domi objeví pod stromečkem.) 
Knížka se čte fakt parádně - u jednotlivých stránek je kromě čísla také šipka, jakým směrem se máte vydát dál.) Zdrojem fotek je blog Andrey Tachezy.

4 komentáře

  1. Tak źe by konečně designerský trh s příjemnou atmoškou? :) Iri, vypadá to pěkně a leporelo je super, ta malá holčička bude mít určite obrovskou radost ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, bylo to super, škoda, že si už byla daleko, a nemohly jsme vyrazit spolu.) Jo a mmch to leporelo vydává (pro mě) nové alternativní vydavatelství Běží líška www.beziliska.cz ... zajímavé, co?.))

      Vymazat
  2. Leporelo o troch netopieroch = úžasné!!:D To by som si pod stromčekom našla rada aj ja, a to už som veľká;-). Krásne veci(čky)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem si ho před zabalením prohlídla a náležitě si to užívala.) Je tak krásné a navíc vtipné, že zkrátka potěší i větší čtenáře.)))

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)