Stránky

Katie vs Lottie

Neříkám, že Lottie Moss, šestnáctiletá sestra slavné Kate, není krásná. Zároveň si ale nejsem jistá, zda by se s výškou 165 centimetrů a nijak zvlášť výjimečnou tváří dostala do prestižní londýnské agentury Storm Models, kdyby byla sestra někoho jiného. Každopádně mě to ale baví sledovat. Stejná agentura, podobně brzký začátek kariéry (zakladatelka Storm Models Sarah Doukas Kate objevila, když jí bylo 14), stejně dlouhé hubené nohy a jemné světlé vlasy. Lottie, která má s Kate společného tatínka, ale jinou maminku, ovšem postrádá sestřin pikantní výraz, za nímž podle mého soudu stojí Katiny výrazné špičáky (úplně, ale úplně stejné má moje sestra.), atypické rty a oči extrémně daleko od sebe. V kombinaci s jejím divokým životním stylem, Johnny Deppem a 90. léty to pro média zkrátka nemělo chybu. Charlottin vzhled je sice klasičtější a ne tolik výrazný, ale zas o hodně něžnější, což je teď určitě v kurzu. Mluvčí Stormu prohlásila, že pro Lottie je teď důležité soustředit se na školu (v Anglii se v 16ti skládají zkoušky GCSE), kariéra se jí tedy asi rozjede až o prázdninách.) Doufám, že Lottie svědomitost vydrží, a že jí Kate po svých zkušenostech se vším špatným vysvětlí, jak se v životě soustředit jen na to dobré.)

Lottie Moss. Zdrojem fotky je blog fotografky Andrey Carter Bowman, která fototest nafotila už asi před dvěma lety. Storm ale Lottie zapsala až letošního 9. ledna, kdy oslavila 16. narozeniny.
Kate ve 14ti při prvním fototestu pro agenturu Storm. Fotka je z článku Daily Mail, kde si můžete přečíst, jak Kate na fotografa tehdy působila: Myslel si, že to vychrtlé dítě si spletlo zvonek.) Z vychrtlého děcka vyrostla supermodelka, která dnes slaví 40. narozeniny.
A jedenáctiletá Katina dcera Lila už prý na modeling myslí taky, psala Vogue.)

10 komentářů

  1. Kate je ikona, to se nedá nic dělat. Trošku si myslím, že její sestra časem zapadne a už si na ní nikdo nevzpomene, ale tŕeba se mýlím ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, uvidíme. Zatím v módních kruzích rozhodně budí pozornost. Kate už zestárla a za 20 let ji nikdo pořádně nennahradil, tak jsou po její "kopii" celí hladoví.)

      Vymazat
  2. Lottie je taky krasna, ale prijde mi takova nezajimava...Kate ma proste smrnc a nikdo se ji nevyrovna :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když já nevím, jsetli Kate v těch 16ti byla nějak zvlášť zajímavá ... podle fotky mi to přijde, ale asi jen proto, že už je tím tak známá ... Třeba Lottie taky ukáže, že umí být zajímavá.)

      Vymazat
  3. Na mě jsou obě holky moc hubené ...
    A já tomu asi moc nerozumím :)))
    Ale Kate mi jako ideál ženské krásy tedy nepřijde. Jo, má nějaké zvláštní charisma, je ultraštíhlá, a určitě na ní oblečení vypadá lépe, jak na ramínku .. ale prostě nějak .. já nevim .. ?! Chybí mi tam ženskost ?!
    Lottie se mi zdá o poznání hezčí, nicméně to nemění nic na tom, že by si měla dát i ona v neděli na obědě u babičky minimálně o knedlík navíc.

    Jsem barbar.. Já vím.
    El.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hubené to ony jsou, ale tak do 25ti je to podle mě jejich přirozenost. Já jsem (do 25ti.) taky byla taková:) I teď poslouchám, jaký mám štěstí na postavu přitom, jak hrozně jím.) Ale není to štěstí, jen o něco aktivnější styl život a častý vnitřní stres (ten žere energii jako blázen:)

      Vymazat
  4. Netypická Britka řekla bych - krásný andílek :-). Záleží, jestli bude fotogenická, na levé fotce vypadá nádherně! Kate není žádná kráska, ale její výraz je nezaměnitelný. Navíc v každé době působí absolutně stylově. Co vím, ženy ji obdivují, ale chlapy vůbec nebere nebo jak které? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, ta levá fotka je nádherná, ale ty ostatní už tolik ne. A co s týče Kate, já myslím, že hlavně u českých chlapů není nijak populární, asi by jen málokdo řekl, Kate Moss je fakt hezká:) Spíš řeknou, že je divná, a nemá žádný prsa.) A já její krásu odhaduju tak, že je extrémně fotogenická. A myslím, že v tom hodně dělá i ta její přidrzlost a chuť se bavit. Flrituje s foťákem a je to znát.) No a pak taky to její (kdysi) super plochý břicho a božský nohy, ty taky udělaly své:)

      Vymazat
  5. No jo, slavná rodinka dělá hodně, ne že ne :) Líbí se mi ale víc než Kate.:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasný, je to tak.) Už se těším, až se někdo z mojí rodiny proslaví, a já slíznu smetánku:) A co se týče krásy, já hlasuju pro Kate, jak píše Ali, má zkrátka šmrnc a ten u Lottie (zatím) postrádám.)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)