Stránky

By Myyna u nás doma.)

O výtvarnici Markétě Jinochové z blogu Kaleidoskop, která tvoří pod značkou By Myyna, už jste toho u mě četli docela dost.) Doteď jsem se s vámi ale nepodělila o to, jak se u nás doma vyjímají její obrázky. Dva mám já, tři Domi. Dítě je u nás zkrátka v převaze:)


Doufám, že se Myyna neurazí kvůli té hrozné kvalitě fotek, má láska zase neměla čas.) 

Mo(u)drá sova jako součást našeho lehce přeplácaného pokojíčkového zakoutí.) Obrázek Prahy je od Olívky z e-shopu.
Pokojíček ještě jednou a v něm liška a slon. Povlečení se 101 dalmatiny je prosím ještě po mně. V mých asi devíti letech mi ho koupil tatínek v Anglii a je stále jako nové.) Barevný polštářek je z e-shopu Vpokojíčku.cz. Kdybyste se chtěli zeptat, jestli jsou plyšáci stálou součástí postele, tak jsou:) To dítě už se do ní skoro nevejde:)
A na závěr můj pracovní kout, nad nímž se tyčí Japonka, a pastelové chilli papričky, které mi Myyna vyvořila na přání. Komerční variantu najdete tady.
Tak to je zatím všechno, v plánu mám ale další obrázky. K lišce a slonovi bych ráda přidala taky Puntíkaté slony nebo Kočku od Libuše Niklové. A pro sebe mám vyhlídlou Cestu kolem světa jako dokonalý příklad barevného minimalismu. Jen bohužel nevím, kam bych ji dala, protože náš byt je spíš neodvážně pastelový.) Třeba takový lišák by se sem hodil asi víc.


Co vy a autorská grafika? Zdobí vaše zdi?

22 komentářů

  1. Od Markéty mám obrázků pět. Nad kuchyňským stolem dvě akvatinty (levitující domečky a loďka), na knihovně máme alkouna. Potom mám sklenku vína stylově a skútr. A určitě nejsou poslední.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A moc se u Tebe vyjímají, koukala jem na blogu:)

      Vymazat
  2. Celý vlastní článek! To si za prvé nezasloužím a za druhé nevím, jak poděkovat a co na to napsat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myyno, ale tohle není článek o Tobě, ten jsem Ti věnovala v CO, JAK, PROČ?, tohle je o Tvých obrázcích přece:)) A ty mi děkujou samy tím, že zkrášlují naše zdi.)

      Vymazat
  3. Myyna je nejlepší! Krásně jsi to všechno hezky zkombinovala a "má" Praha se u Tebe taky moc krásně vyjímá. Skvěle zakomponováno! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Olí.), Domi ho má moc ráda, a já též:)

      Vymazat
  4. super obrázky!:) mít už mimčo, tak si je hnedka pořídím do dětského pokoje! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Tak si aspoň už připravená.) Jinak Myyna dělá i spoustu věcí pro bezdětné:))

      Vymazat
  5. ty jsou krááásný!!! Hlavně Lišák :D Myyna je moc šikovná a nadaná! Like!

    OdpovědětVymazat
  6. Od Myyny mám úžasný obrázek Drinking wine...mám ho v kuchyni a kdokoli přijde, moc se mu líbí...jinak ji sleduji na fb a jakýkoli obrázek tam dá, hned bych ho brala...jen mít víc zdí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je to tak:) Naštěstí má taky pohledy, odznáčky, samolepky a super žvejky.))

      Vymazat
  7. Myyna má spoustu úchvatných věcí. Zatím chodím jenom nahlížet na Fler jako do cukrárny, ale myslím, že mi brzy přibude domů ´Dívka s šálkem na hlavě´. Naše zdi jinak zabírá Banksy a hlavně pohledy s reprodukcemi klasických válečných plakátů, oboje dovezené z cest :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja uz Myynu mam taky v oblibenych.objevila jsem ji diky tobe, Iri! Moc ji fandim a jeji praci budu sledovat. Az jednou v me kavarne.....:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Od Myyny toho máme taky dost a jen bych potřebovala to větší bydlení. :-) Něktěří By Myyna dostali jako dárek a sem tam sdílím i na FB. :-) A až se vrátím z cest, tak zvažuji i tu novou sovu, protože sovy mě fascinují. I v ZOO snad koukám nejvíce na ně. :-) Taky jsem ji objevila, Iri, díky tobě a jsem ráda, protože mám ráda nejen její obrázky, ale i psaní. Fotky se mi líbí a Domi má moc pěkný pokojíček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme:) a mám radost, že takhle inspiruju. A u nás má pro sovy slabost hlavně Domi, ale u ní to možná souvisí s tím, že jako miminko dostala knížku sova Agáta a milovala ji:)

      Vymazat
  10. myynu mám a dokonce po 3 měsících už i pověšenou!!! mám triptych od Jaroslava Ježka: volavky, kotě 2 a sovu a jelínek jako dárek a ještě hodlám pokračovat, protože Myyna je skvělá

    Moc se mi líbí tvůj pracovní koutek i Domi pokojíček -s plyšáky je to u nás podobně, se stoupajícím věkem jich v postýlce přibývá a největší hit je plyšový pejsek z předvánoční akce z Billy, ten přebil i jeho medvídka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi povídej, v ložnici jsem na ní čekala ještě dýl, a v pokojíčku už jsem radši zvolala washi.

      A děkujeme a my též máme jednoho plyšáka z Billy - kravičku. A že máte pejska Domi ani nebudu říkat, protože zrovna toho chtěla, a nebyl.) A víc než jednoho jsem už nepovolila:)

      Vymazat
  11. Iri, díky za návštěvu u sebe. Myyna je super, o tom žádná, ale taky mě baví nasísat k jiným. Jsem ráda, že s těma hračkama je to všude stejné. A vlastně je prima, že jsou děti své už od malička a do některých věcí si nenechají mluvit... Moc pěkný pracovní koutek!

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)