Stránky

Page Five

Letná se vážně stává místem, které je opravdu cool.) Svůj showroom tady má módní návrhářka Zdeňka Imreczeová nebo galerie de-sign.cz, která zároveň slouží jako výdejní místo pro e-shop To či to. A taky jsou tu skvělé kavárny jako je třeba Café Lajka, kam právě teď s Myynou chodíme na kurz vyšívání s Evou z Love Revamp, kreativní prostor Kidó nebo retro jídelna Bistro 8. A právě naproti Bistru 8, kde byl svého času second hand, se teď nachází mladé knihkupectví Page Five, které se zaměřuje na prodej i produkci výtvarných publikací, autorských plakátů i art časopisů. Jen jsem tam vešla, byla jsem jako v ráji. Zajímavá typografie, krásné ilustrace a taky moc hezký prostor. 

Knihkupectví Page Five najdete na adrese Veverkova 5, Praha 7.
Page Five
A do knížky A history of graphic design for rainy days jsem se zamilovala. Hravá forma edukace je přesně pro mě (a brzo taky pro Domi.)

10 komentářů

  1. Já to říkám pořád, že se na tu Letnou chci přestěhovat! :)))
    Zdravím a rozpíchaným prstem z vyšívání mávám! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň v ty úterky si ji pořádně užíváme. Zejtra dáme zase Bistro, jo?.)

      Vymazat
  2. To vypadá moc fajn, Iri! Čím víc brouzdám na české blogosféře a virtuálně objevuji nová skvělá místa, mám chuť zase bydlet v Praze! Pak ve mně hrkne, že už českou zimu a plískanici nedám, a že léto bez cikád a lánu levandule si už neumím představit... Tak dobře, stěhovat ne, ale tak 2-3 měsíce na jaře, abych měla čas všechna ta skvělá místa procourat, JO :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to zní ale jako svkělej plán:) Já bych si zase dala dva až tři měsíce v roce tam u vás:)

      Vymazat
  3. Letna je bozi :) Bydlim tu uz asi dva roky a nestehovala bych se :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to se ale někdo má:) Já jsem asi před sedmi lety několik měsíců bydlela v Korunovační a taky jsem si zrovna nestěžovala.)

      Vymazat
  4. Iri-ja mam taky Letnou moc rada! Kido je skvele, Lokal zase na obedy pro maleho, Stromovka, Bistro, Letensky zamecek... :-)
    Casto si na Letne davame spolecny den s detmi s kamaradkou. A uzijem si to vsichni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My tam zase v létě pořádáme narozeninové oslavy. Je to sice trochu stres, aby vyšlo počasí, připravit jídlo apod., ale když to vyjde, je to super:)

      Vymazat
  5. Asi budu muset tu Letnou víc prozkoumat :)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)