Stránky

Česko-švýcarský design obalů Belenty

Pavel žije v Praze. David bydlí v Ženevě. Práci ale mají společnou. Oba stojí za značkou Belenty, která nabízí minimalistická pouzdra na mobilní telefony a tablety. Ty vynikají elegantním designem, který vzniká ve švýcarském studiu, a precizním ručním zpracováním. O poctivou výrobu se pro změnu starají zruční čeští řemeslníci. Ti pracují s kvalitními materiály, které zahrnují vlněnou plsť a exkluzivní italskou kůži. Výsledkem téhle krásné česko-švýcarské spolupráce je unikátní produkt, který se s láskou a péčí postará o vaše elektronické mazlíčky.

Pouzdro Cream na iPhone 4 od česko-švýcarské značky Belenty.

Dostala jsem možnost si jedno pouzdo vybrat a vyzkoušet. A pak svým čtenářům zprostředkovat svou zkušenost. Mou lásku k plsti jistí znáte a tak se asi nebudete divit, že jsem si vybrala pouzdro, ve kterém tenhle materiál hraje dominantní roli. Kožený pásek obal elegantně zavírá a zdobí také přední kapsu, která se hodí na kreditky, bankovky nebo třeba vizitky. To se mi na obalu moc a moc líbí. Když vyrážíte do klubu nebo třeba do divadla s malou kabelkou, objemnou peněženku můžete nechat doma. Stačí vám pouzdro na mobil, které ji snadno nahradí.

Pouzdra obsahují praktickou kapsu, která se hodí na bankovky, kreditky nebo třeba vizitky. 

V portfoliu značky jsou také neméně elegantní aktovky, které pojmou MacBook Air 13" a další ultrabooky v odpovídajícím rozměru. Zatím jsem ve fázi, kdy se mi taška zdá praktičtější, ale možná je jen otázkou času, kdy mě kouzlo aktovek Belenty pohltí. Stejně jako pouzdra na telefony a tablety jsou totiž strašně krásné. 

iPad mini pouzdro Cream

Handy Aktovka Cream

2 komentáře

  1. Skvělá pouzdra, parádní aktovky, to by se mým autistům hodilo. Zatím na své ipady pouzdra nemají...líbí se mi i držátko na nošení.

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, ty praktické detaily se mi na věcech od Belenty taky líbí.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)