Stránky

Ice Ice v Boho

Loni v létě jsem se procházela po Kampě s Rosou Mitnik a ta mi vyprávěla, že její kamarádka, interiérová stylistka Andrea Beranová, chystá novou značku pro děti. Vizuální styl jí prý plánuje Jana Kloučková Kudrnová Z lesa a v přípravě jsou měkounké zavinovačky, oblečky i doplňky do dětských pokojíčků. Pravděpodobně vám neušlo, že značka už je dávno na světě, má vtipný název Ice Ice Baby a její hravá kolekce je od neděle vystavená ve stylovém vintage obchůdku Boho ve Francouzské ulici. Instalace tady bude jen do zítřka, tak tenhle post a následující fotky berte jako takovou malou pozvánku k příjemnému nákupu, který potěší vás i vaše děti. A navíc jím podpoříte charitativní projekt We Care

Strašně se mi líbily králíčci Lina&Oliver, ale nakonec jsem si odnesla jen pexeso a girlandu se zmrzlinou, kterou za týden využiju na oslavě Domčiných narozenin. Bonbónky dostanete ke každému nákupu zdarma.)
Polštářkovým mráčkům skoro nešlo odolat stejně jako tričku s balónem, který se mi ze všech motivů líbí úplně nejvíc. Tak ho aspoň máme na pexesu.)

Andrea Beranová založila značku Ice Ice Baby spolu s designérkou Máriou Čulenovou, která vystudovala ateliér Design výrobků na pražské UMPRUM. Obě byly ve stejnou dobu těhotné a jako většina stylistek a designérek zjistily, že na trhu nejsou dostatečně estetické doplňky pro malé děti. A tak si je samy vytvořily. Věci v jejich kolekcích ovšem nejsou jen krásné, ale také funkční a promyšlené. Tak jak má správný design být. Holky pracují s přírodním materiálem, vzory tisknou pomocí sítotisku a polštářky, oblečky, dečky i zavinovačky si samy šijí. 

Zdrojem fotek je FB Ice Ice Baby

A podle toho, co holky psaly na blogu, chystají i vlastní eshop. To je, myslím, skvělá zpráva, ale dokud máte příležitost, vidět jejich krásné věci hezky naživo, neváhejte ji využít. V Boho je ve všední dny otevřeno od jedenácti dopoledne do sedmi večer. A nebojte s sebou vzít i děti, které si tady opravdu mají s čím hrát. Je tady koutek, spoustu sušenek a Ice Ice Baby bonbónky.) A pokud se o značce Ice Ice Baby chcete dozvědět víc, mrkněte do nového čísla magazínu Soffa, kde je s Andreou a Máriou příjemný rozhovor. 

5 komentářů

  1. Iri,
    já tě žeru!!! Tvé články jsou dokonalé - tolik zdrojů, tolik informací ... čtu, klikám, čtu, koukám.
    A "ledové holky" miluju taky,
    včetně jejich současné oázy krásy, vkusu, jemnosti a vtipu na Vinohradech!!!

    Ciao 17.6, už si dělám poznámky, co ti zase vyslepičím.
    Líbá
    Tvá ... ehm ... prdélka ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ok, už se nemůžu dočkat, o čem zase za rok budu psát.))

      Vymazat
    2. :o))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Vymazat
    3. Holky to bude mejdan! :D

      Vymazat
    4. Mám nápad! Orazítkujem se obličeje! No co, Rosa už má praxi s ručkama, tak co kdybychom trochu pokročily... :D

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)