Stránky

Pastelově krásný svět Lucie Ellen

Je krásné brouzdat internetem a objevovat samé kouzelné věci. Mnohem krásnější ale je, když něco z těch úžasností, které znáte pouze online, konečně spatříte na vlastní oči. Samozřejmě, že někdy je virtuální pohled o něco hezčí než realita, v případě šperků a doplňků od britské designérky Lucie Ellen to ale neplatí. Právě naopak. Skutečné setkání s její tvorbou žádný Pinterest nemůže nahradit.) Já jsem si její věci prohlížela v obchodě Here Today Here Tomorrow, který ve své londýnské prodejní galerii nabízí módu a doplňky vyrobené s ohledem k přírodě a poctivé ruční práci. Od Lucie tu najdete pastelové brože a přívěšky, které zobrazují geometrické tvary, cute zvířátka, ale taky třeba tužku nebo knížku. Těžko odolat.)

A samozřejmě, že jsem neodolala.) Vydělala na tom moje sestra Anežka, která ode mně dostala přívěšek ve tvaru knížky.
Nakupování v obchůdku Here Today Here Tomorrow byla jedna velká radost. Klidně bych tu mohla bydlet.
Koalu, balónky, plavkyni a psací stroj jsem v obchodě neviděla a tak putují na můj seznam přání. No, dobře, možná ne úplně všichni, ale ten stroj má vzhledem k mojí profesi svoje místo jisté:) Všechno je k dostání u v eshopu Lucie Ellen, který je zdrojem i těchto fotek. 

4 komentáře

  1. Plavkyně a balónky nemají chybu! Ráda bych jela zase někdy do Londýna. Tentokrát bych totiž neběhala po značkových obchodech jako před čtyřmi lety, ale vychutnávala bych si cenné solitéry :).

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. :) Taky bych nejradši.) Ale ještě čekám na vhodnou příležitost, aby to bylo za odměnu.

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)