Stránky

Lovely novinky v Lavmi

Konec prázdnin bývá trochu smutný. Léto pomalu končí a začínají povinnosti. Dětem i rodičům. Naštěstí ale na světě vznikají věci, které lidem umí zpříjemnit náladu i začákem školního roku. Malým i velkým. Třeba podzimní novinky značky Lavmi. Nové a zábavné jsou motivy v dětské kolekci Heroes, která poprvé zahrnuje také povlečení, a čerstvá a exotická je pak kolekce utěrek a chňapek Umami inspirovaná Japonskem. Jak se na ně dívám, mám hned chuť si uvařit něco asijského. Škoda, že ještě pořád nemám kuchařku Sachie's Kitchen.

Obrazová tapeta Race. Novinka od Lavmi.
Obrazová tapeta At home a povlečení Race od Lavmi.
Nová řada kolekce Heroes vyniká nejen originálními motivy, ale také kvalitním provedením. Polštáře i povlečení jsou pečlivě ušity ze 100 % bavlny, tapety tištěné na netkaný materiál vlies jsou prodyšné a neobsahují PVC. Zdravé a krásné bydlení tak jde ruku v ruce.

Takhle se nová řada kolekce Heroes vyjímá v showroomu ve Zlatnické

Heroes potěší hlavně děti, utěrky a chňapky Umami zase maminky. První ilustrace k nové kolekci vznikly v Japonsku, kam zakladatelé značky Lavmi - designérka Babeta Ondrová a herec Jan Slovák letos na jaře vycestovali. Proto v ní najdete motivy hory Fudži, japonských nudlí i tvář asijské dívky, která nasává vůni horké polévky, a možná ji někdy můžete spatřit i v pražských ulicích ...

Utěrky Fuji, Fish, Pho a Seaside z kolekce Umami
Chňapky a utěrky z kolekce Umami.

Třetí podzimní novinkou Lavmi jsou běhouny a prostírání s motivy z jarní kolekce Easy, o které jsem psala v květnu. Díky tomu se v interiéru můžou rozehrát harmonické kombinace, kdy se vzory opakují na tapetách i doplňcích. Prostírání je stejně jako utěrky z čisté bavlny.


Běhoun Stars
Běhoun Stars v šedé variantě
Nové prostírání si můžete prohlédnout nejen na webu, ale také v showroomu ve Zlatnické 12.

3 komentáře

  1. Lavmi znám, protože s touto značkou pracuje designérka Leona Fousková, pro kterou fotím, ale znám jen spíš nálepky a doplňky do dětského pokoje, často je užívá. Ovšem ty běhouny na stůl a utěrky neznám vůbec a vypadají úžasně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, jsou moc krásný a jestli Lenka dává Lavmi tapety do dětských pokojíčků, tak dětem dost závidím:)

      Vymazat
  2. Tak ty utěrky jsou vážně dokonalé, asi si je budu přát od Ježíška! A rovnou celou kolekci.
    A pro našeho malého rošťáka ty barevné polštáře :)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)