Stránky

Magnetický zázrak z Itálie

Italští designéři patří k nejtalentovanějším na světě a tak není divu, že přichází se samými skvělými nápady. Ty jsou hravé, hezké i praktické. Přesně jako magnetické květináče a tabule od značky Sgaravatti Trend, které u nás můžete koupit přes web Gardners-eshop.cz. Můžete do nich dát květiny, které originálně zkrášlí stěny, ale také třeba bylinky nebo kuchyňské doplňky a spoustu dalších věcí. Protože jsou tabule k dostání v různých tvarech, ideálně se hodí do dětských pokojíčků. Na výběr je mimo jiné lokomotiva, kočička nebo rybka, která se vyjímá i u nás. Umístili jsme na ní květináč, který jsme pojali jako dózu pro naše papírové vystřihovánky a fixy. Jsou tak pořád po ruce, ale zároveň stále uklizené.  


Skvělé je, že na tabuli můžete umístit spoustu dalších věcí. Třeba magnet, na který dáte kovový háček, a na něj pověsíte cokoliv milého. Třeba Domčin suvenýr z Paříže.)
Papírová liška je ze série vystřihovánek od Mazzel.
Jsem si jistá, že náš modrý květináč brzy pojme spoustu dalších věcí, které zrovna nebudeme mít kam odložit. Kousky z Lego Friends, pastelky, korálky a dalších milión drobností, které se nám potulují po pokojíčku. A stejně tak můžou květináče fungovat i na chodbě nebo v kuchyni. Dáte do nich to, co každý den používáte, ale zároveň to chcete mít kam odložit. O květinové variantě taky přemýšlím, ale vzhledem k mým dosavadním neúspěchům v tomhle oboru tomu zatím ještě dávám čas.) Ale vypadají moc hezky, podívejte se.

Kuchyňská varianta na bylinky a vařečky se mi moc líbí. Foto: Gardners-eshop.cz
Gardners-eshop.cz
Gardners-eshop.cz

Na webu Gardners-eshop.cz můžete koupit také obrazy z živých rostlin od italské značky Ortisgreen, které jsou originální alternativou ke klasickým rostlinám v květináči. Obraz si můžete sami osázet nebo si ho nechat vytvořit na přání.

2 komentáře

  1. Jéé zrovna o nich dneska taky píšu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vaše velryba je super:) Domi by chtěla ještě kočičku.)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)