Stránky

Alchymista V Rozpuku

Letenská cukrárna Alchymista, ve které pečou ty nejlepší dorty a zákusky, se ve čtvrtek a v pátek promění v malý designový obchůdek s poctivými věcmi. Ve dnech 19. a 20. února se tady totiž uskuteční druhý pop up shop projektu HNST.LY, který nabízí krásné věci od poctivých tvůrců. Velkou novinkou bude představení českých vlněných dek, na které se já ohromně těším. Sehnat totiž hezkou kvalitní deku, navíc české výroby, je skoro nemožné. Mám pro to velkou radost, že zakladatelka projektu Bára Perglová tyhle vlněné skvosty objevila, a zařadila je do své poctivé nabídky. 

Pop up shop HNST.LY
Vlněné deky HNST.LY. Jejich příběh se na webu objeví až po skončení pop up shopu, takže když dorazíte, dozvíte se ho jako první.
První den pop up shopu bude spojený s dlouhou poctivou snídaní, která potrvá až do oběda. Oficiální start je ale už v 7:30, takže na akci můžete vyrazit klidně hned po probuzení. Ve čtvrtek pop up shop potrvá do čtyř odpoledne, ale v pátek se to v cukrárně Alchymista pořádně rozjede. Začne se až v půl třetí a počítá se, že otevřeno bude do 21:30. Z dalších HNST.LY skvostů se můžete těšit na porcelánové poklady od Šárky, oblázkové doplňky od Míši, botanické parfémy Ravenscourt Apothecary a samozřejmě vařečky a dřevěná prkénka od Matěje, které se zrovna dneska fotí pro časopis Elle. Těšte se na jeho dubnové vydání.

Oblázkové květináčky HNST.LY
Olejový parfém Alenka v říši divů z HNST.LY

2 komentáře

  1. Jů, ono je to až tento týden? Tak to jsem zas něco parádně popletla :). Alchymista vypadá nádherně, láká mě hlavně prostředím, na Letné jsem vyrůstala - v baráku hned vedle Kidó..tam já taky ráda :)). Že bych si to sakriš nějak zařídila? Určitě ale přeji prima zábavu, program vypadá úžasně! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když Ti to vyjde, moc ráda Tě uvidím:) A vyrůstání na Letné muselo být super.) Já tam zažila jen ranou dospělost. Pět let po boku jednoho kluka.)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)