Stránky

Le Market

Vážně sympatická akceco víc říct. Krásný prostor v rekonstruované Galerii Mánes a velmi příjemná atmosféra. Domi tam navíc celý den řádila s Žofkou od Adély z Huga chodí bos, takže holky měly o zábavu postaráno. Obcházely místní prodejce, dělaly na ně psí oči a pokaždé si vydyndaly nějaké dárečky. Třeba mini bloček od MOU nebo krásné pohledy od HUHŮ. Já jsem jim pak pořídila Domalovánky od Lindy Retterové a sobě krásnou mikinu od Divarush - slovenské značky, do které jsem se naprosto zamilovala. Příjemné materiály, šik střihy a hezké, ale dostatečně tlumené barvy, aby člověk jejich trička, legíny, mikiny, tílka a crop topy mohl zkombinovat se zbytkem šatníku. 

Malé blogerky vyráží na lov designových pokladů.)
HUHŮ


MOU


Linda Retterová
Divarush
Za značkou Divarush stojí Michal Cabada, který ekonomický obor vyměnil za módu. A udělal dobře. Pro navhování krásných věcí má opravdu cit. Modely nejdřív bravurně nakreslí a pak se s kolegyní vystudovanou návrhářkou radí, jak je střihově pojmout. Na Le Marketu jsem se poznala s jeho sestrou Zuzanou, která mi trpělivě a ochotně pomáhala vybrat, jaká ze tří mikin pro mě bude nejlepší. Já k ní ale stejně brzy přidám něco dalšího, nemyslím si totiž, že dokážu odolat. Pokoukávám po tílku, další mikině a legínách. 

Divarush

4 komentáře

  1. Taky jsme byli kouknout, odnesli si kokedamu a sirupy a velkou omalovánku na zeď.
    Hodně milá a příjemná akce =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, tohle mi uteklo, škoda! Zajimalo by mne, kde se dají koupit ty šátečky zn. MOU? Děkuji
    Alice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na podzim bude další Le Market. Šátečky jsou úplná novinka a v obchodech asi ještě nejsou. Zkusila bych napsat na FB Mou - https://www.facebook.com/MouPaperLovers

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)