Stránky

Poctivá Radost

Říká se, že sdílená radost je dvojnásobná radost. A co teprve, když se sdílí radost, která je poctivá. To už je hotový výbuch štěstí. A jeden takový se příští týden chystá. Ve čtvrtek 14. května se na výdejnách ZOOT uskuteční pop up shop poctivých značek, který bude doprovázet výtvarný workshop s HNST.LY. V plánu je zdobení a malování keramických pohárků, které si pak odnesete domů. Já se dva dny předtím budu ve Švédsku vzdělávat v oblasti udržitelného designu, takže poctivý bude celý můj týden.) Řeknu vám, že se na to všechno těším jako blázen. A k tomu ještě mojí Domi vypadl první zub, což s dnešním tématem vůbec nesouvisí, ale pro nás obě je to tak velká událost, že o tom mluvím všude, kam přijdu. I na blogu.)

Poznávat i nakupovat můžete věci od HNST.LYZOOT Lokál, Originál a Dobro a taky od OJJU - české značky, která své boty, kabelky a doplňky nechává vyrábět ve španělské dílně, kde vládnou férové pracovní podmínky. 
Všechnu tuhle krásu si můžete na workshopu vytvořit. Já budu určitě malovat tu cute holčičku.) 

Kreslit se bude na levandulové pohárky, zároveň ale připomínám, že o ty vanilkové můžete do 12. května soutěžit s Dejmidarek.cz

Keramika od Niny Rail z kolekce HNST.LY

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)