Stránky

Dárky pro paní učitelky

Domi má za sebou poslední den ve školce a od září ji čeká velká změna. Půjde do první třídy. Pamatuju si, jak jsem před lety četla fejeton Báry Šťastné, když stejnou událost zažívala poprvé se svou dcerou. Říkala jsem si, tyjo, ona už má manžela, takhle velký dítě, to už ji asi nic velkýho nečeká. Vtipné, co? Od té doby povýšila v práci, založila úspěšný blog a vydala knížku. Tak třeba mě něco podobně velkého čeká taky.)) Ale o tom psát nechci. Po roce mám zas trošku pracovní krizi, ale tu budu řešit až po prázdninách. Teď se strašně těším na léto a zkušené maminky si asi pomyslí své, ale já se těším i na tu školní přípravu. Jsme s Domi takový pečlivky, které milují řád a nové informace. Tak si myslím, že nás to bude obě bavit. A na školu si samozřejmě dost často hrajeme. Zahrály jsme si na ni i při chystání dárků pro naše dvě učitelky ve školce, které byly prostě skvělé, a já jsem pro ně chtěla vymyslet něco jedinečného. Dumala jsem, přemýšlela a nakonec mě napadlo, že oběma koupíme dopisní sadu z Papelote (nevěděla jsme o žádné krásnější, tak to rovnou vyhrála) a Domi každé učitelce na jeden z listů zároveň napsala dopis. Já jsem jí diktovala písmenka, ale myšlenky jsou její. A obrázky taky.)





Dopisní sada je z krásné kolekce carta, kterou bych nejradši celou skoupila. Ve wishlistu už mám variantu medium a asi tam přidám ještě kapsu Japan

4 komentáře

  1. Trochu jsem se za tebe dojala :-)
    Nás to s Matym čeká za rok... Už teď je mi z toho lehce ouzko ;-)
    Každopádně dárek pro učitelky je parádní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, musím říct, že mě překvapilo, kolik dětí předškoláků při rozlučkové besídce ronilo krokodýlí slzy...pro většinu je to asi fakt první velký loučení s něčím, co mají rády. Domi má ale před sebou to velký těšení do školy, tak to vzala docela dobře.

      Vymazat
  2. Já to úplně chápu. Taky se těším, i když mě to čeká až za DLOUHÉ tři roky.

    OdpovědětVymazat
  3. Vymyslela si to krásne a ten list ... to je také dojímavé ...Aj u nás je to ako u teba, ja sa na darčeky iba chystám tie oficiálne za celú triedu aj s rozlúčkou máme za sebou, no chcem tiež niečo osobné a s Aničkou chystáme jej kútik pre školáčku ,podarilo sa mi na bazoši kúupiť nádherný malý starožitný stôl, ktorý prerábam a spolu sa tešíme ako to celé doladíme ,krásne leto ti prajem ,e.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)