Stránky

Nappy Goo

Ilustrátorka Jane Reiseger vytvořila krásný obal pro dětský krém proti opruzeninám, který vyrábí australská značka Nappy Goo. Není to poprvé, kdy její obrázky zpříjemňují dětské zdravotní problémy. Celý rok totiž věnovala práci na ilustracích pro nemocnici New Royal Children’s Hospital v Melbourne. Objevují se na zdech, závěsech nebo na povlečení.  Prostory dětské nemocnice tak připomínají malou uměleckou galerii, což se dozvíte i z jejího oficiálního videa, které ovšem nedoporučuju pouštět, jste-li těhotné nebo máte doma čerstvé miminko. I bez toho mě totiž normálně dokázalo rozbrečet. 


Nappy Goo
New Royal Children’s Hospital, zdroj Jacky Winter Group

2 komentáře

  1. Zvědavost mi nedala:-), oči mám zakalený, mimino velký, určitě nejsem těhotná - je to prostě dojemný. A ty kresby jsou nesmírně vkusný a trefný. Díky (zas) za rozšířený obzory!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nejsem sama, taky díky:) To video je skvělý a má super copy. A dojemnost u mě dělá svý i proto, že Domi byla v pěti týdnech v nemocnici se zánětem ledvin a má sestra v jedenácti na náročné operaci nohou, strávila tam chudinka několik dlouhých týdnů a takhle hezký prostředí by jí určitě aspoň trošku zlepšilo náladu.

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)