Stránky

Snídaně s jednorožcem

Když jde o byznys, za kterým stojí muž, hodí se říct: "Za vším hledej ženu". Právě ony mají často obrovský podíl na úspěchu svých mužů. Když je ale zakladatelkou značky žena, hybatelem jejího rozjezdu bývá dítě. Návrhářka Petra Balvínová se uvedla v oboru díky kalhotám s volánky, ke kterým ji inspirovaly mini volánky na kalhotkách její dcery. Herečka Madla Zimová založila značku cuna vlnami rovnou ve spolupráci se svými třemi dětmi a Američanka Jessie Senese zase po uspořádaní dokonalé DIY párty pro svou malou dceru přišla s nápadem založit vlastní značku párty doplňků. Firmu pojmenovala Lulu - tak totiž své dceři Olivii říká. V jejím online butiku najdete ty nejkrásnější dekorace, jaké si jen umíte představit. Pastelové barvy, cute motivy a hodně třpytek a puntíků. A taky jednorožců...které já prostě miluju.)

Snídaně s jednorožcem

It's a party kolekce by Lulu
Kartónový domek na zmrzku
Líbí se mi, že jsou dekorace rozdělené nejen podle kategorií, ale hlavně podle jednotlivých témat. Já jem okamžitě klikla na Magical Unicorn, zaujaly mě ale taky tyhle: dino partysaurus, Gold Stars a samozřejmě Wedding. Tohle téma baví všechny holky, že jo?.) Na webu zároveň můžete zavítat do sekce projects, ve které najdete nejen nádhernou inspiraci ze všech možných oslav, ale taky různé DIY návody. Moc mě okouzlila "Glanimal party" a taky se mi líbí návod na "candy prstýnky"

Glanimal party
Candy prstýnky
Pokud ještě nejste přeslazeni, můžete se podívat na Facebook, Pinterest a Instagram, kde značka Lulu sdílí další inspiraci. 

5 komentářů

  1. Tak to je opravdu krása a ty pastelové barvy mě naprosto uchvátily! :)
    - Šárka - :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je to hodně povedený:) Škoda, že až v Americe...

      Vymazat
  2. Jednorožci jsou moje láska! Moc povedené! Škoda, že mají spoustu věcí vyprodaných, třeba jednorožčí vykrajovátko by bylo na Vánoce boží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to napadlo:)) A říkám si, že když většinu těch věcí sama vyrábí, tak by třeba nebyl problém ji napsat o konkrétní produkt... já bych se s jednorožci určitě přidala.)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)