Stránky

5 skvělých zážitků minulého týdne

Dva zajímavé workshopy, jedna báječná večeře a několik skvělých dnů podzimních prázdnin. To všechno se stalo minulý týden, který mě bavil natolik, že si zaslouží blogové shrnutí.) Tady je pět věcí, které se mi na konci října líbily nejvíc.

1. Workshop stylingu se Soffa

Předposlední den Designbloku se v expozici značky Ikea odehrál stylistický večer ve spolupráci s týmem magazínu Soffa. Oslovené blogerky si vybraly věci od účastníků řemeslných workshopů a jaly se je nastylovat. Holky ze Soffa radily a pomáhaly a nakonec dílo nechaly profesionálně vyfotit. Na svou fotku zatím čekám, ale udělala jsem si aspoň iPhone cvak.


2. Večeře v Nebo. 

Styling asi mohl dopadnout o něco lépe nebo jsem mohla zvládnout dva, ale měla jsem na něj jen půl hodiny. Pak jsem totiž pospíchala na večeři do restaurace s nabídkou asijské kuchyně Nebo. Párkrát už jsem tady byla, tentokrát mě to ale extra bavilo, protože jsem měla skvělou holčičí společnost, kterou mi dělala Evi z Dejmidarek.cz a Nicol a Lucka z A Cup Of Style

Nem Nhan Dua - Zelené palačinky s kokosovou šlehačkou, které v Nebo. patří k nejoblíbenějším dezertům.

3. Tajný strategický workshop

Zatím toho nemůžu moc prozradit, ale něco velkého se chystá, a je mi velkou ctí, že můžu být u toho. Stragetický workshop jsem absolvovala poprvé a na konci jsme si nebyla jistá, jestli vím, kde jsem a jak se jmenuju. Bylo to ale super. Několik intenzivních hodin kreativní a soustředěné práce, která doufám přinese své výsledky. A můžu vám zaručit, že z toho budete mít obrovskou radost.)

Workshop byl zahájen skvělou kávou podávanou z porcelánu od Jiřího Pelcla.
4. Popisování novinek od Madam Stoltz

Originální bytové doplňky inspirováné exotickou krásou a čistým skandinávským designem. Dánská značka v nové kolekci přináší také nádherné vánoční dekorace jako je třeba porcelánové peříčko, skleněné ozdoby s pavím perem nebo pryskyřicové autíčko se stromkem na střeše. Všechny je najdete skladem na Nordic Day. Popisovat takhle krásné věci je prostě radost. 

Novinky od Madam Stoltz

5. Halloweenské odpoledne na Hvězdě

Do Obory Hvězda chodím moc ráda, protože na ni mám hezké vzpomínky z dětství. Trávila jsem tady hodně času a někdy vám budu vyprávět proč. V neděli se tady pořádalo Halloweenské odpoledne plné workshopů a sladkostí. Mohli jste si tady vyřezat i svoji dýni, ale to jsem nechali na doma, kde jsme podle nápadu naší Domi vyřezali z dýně kočičku s ouškama.)

Ano, ano - jako na každé dětské akci se i tady malovalo na obličej.)
Naše dýňová kočička:)
Doufám, že i vy jste se měli minulý týden skvěle a přeju vám, ať je fajn i ten, který dneska začíná.

4 komentáře

  1. Koukám, že minulý týden ses měla moc hezky! Ten třetí bod vypadá opravdu zajímavě, jsem zvědavá, co se chystá :)) Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Evi a na realizaci třetího bodu se sama moc těším:)

      Vymazat
  2. Super týden :-) nádherné fotky a ten porcelán je teda přímo božský!

    Pája

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)