Stránky

Villa Pellé představí v dubnu Mini Festival

Vzpomínáte si na loňský duben, kdy jsem na blogu psala o milánském Kids Design Week? Tak letos se něco podobného uskuteční u nás. Těšte se na krásné hračky, kreativní workshopy i na malou zahradní slavnost v prostorách hradčanské Villy Pellé, ve které se od 6. do 10. dubna bude pořádat první ročník Mini Festivalu. Jak celá akce bude vypadat? Já si ji představuju jako živou verzi svého blogu. Všechny ty úžasné věci pro děti, o kterých tady píšu, tam budou. A my s Domi tam budeme též. Už teď se nemůžeme dočkat:)

Autorkou nádherného vizuálu je Zuzana Lednická ze studia Najbrt, které stejně jako vila a restaurace Eska patří k partnerům festivalu. Jedním ze tří hlavních partnerů je Vitra Koncept - slona z obrázku na akci uvidíte i naživo.)
Tipy na Mini hračky

Určitě se zastavíme u Huga, co chodí bos, to je jasný:) A taky si pořídíme nějakou krásnou látkovou hračku od Andrey Tachezy.


Andrea Tachezy


Tipy na Mini oblečky

Asi konečně zainvestujeme do šatiček od Totoe. Jsou prostě boží:) 


Šatičky od Totoe

Tipy na Mini nábytek

Těším se na návrh postýlky, kterou představí Lucie Koldová. A taky na židličky od niizic design, která perfektně splňuje moji představu barevného minimalismu pro děti.)

Kolébka od Lucie Koldové
Židle Noa od niizic design

A na závěr - tipy na Maxi zábavu.)


Kompletní info najdete v kategorii doprovodné programy (uf, chtělo by to vyhlásit copy soutěž na lepší název pro tenhle druh zábavy.), já Domi určitě pošlu do dílny s knížkou D.E.S.I.G.N. - ze stejné edice máme už D.O.M.E.K a ten ona miluje. 

Ukázka z knížky D.E.S.I.G.N.

Celá se třesu radostí, že takhle skvělá akce už se za pár dní odehraje u nás. A těším se, že se s vámi na Mini Festivalu potkám.

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)