Stránky

Dyzajn Market Léto 2016

Oblékám si šaty, nazouvám elegantní sandálky a kolem krku si zapínám řetízek se zlatými pírky. Jsem připravená vyrazit do divadla. Dnešní představení je vtipné, hodně barevné a vysoce kvalitní. Nevím, kam se dívat dřív. Některé scény mě vtahují do 50. let, kdy se nosily široké sukně a světu vládnul rock 'n' roll. Jiné představují originální punkovou éru a další dokonce připomínají 30. léta - stačí rozsvítit a ocitáte se v jedné z krásných vil z filmů pro pamětníky. Zábava neutuchá, ale já si musím odpočinout. Přestávka je tady fajn. Dávám si cappuccino a z povzdálí sleduju komplexní scénu. Představení končí, jde se utrácet. Všechna ta krása je totiž na prodej. Letní Dyzajn Market, který se tradične pořádá na Piazzetě Národního divadla je dneska "otevřen" celý den. Tak vyražte:)

Letní Dyzajn Market měl v sobotu dopoledne štěstí na nádherné počasí.



Kino Ponrepo opět připravilo dětskou dílnu.
U stánku Národního divadla se daly pořídit tyhle krásné vystřihovánky.

Čupčák je nejlepší:)

Blaho


Rodinka jako vyšitá. V Selfie Cuddle vám na míru stvoří látkovou verzi celé rodiny.
PunkTura, moje nová recyklovaná láska. Tu sukni s vyšitým batoletem jednou musím mít!
Huhů má krásné nové šatičky. Vpravo vidíte porcelánové vypínače od značky Katy Paty. Video od Foxy vám poodhalí jejich krásnou ruční výrobu z karlovarského kaolínu.

Dyzajn Market se od včerejška rozrostl také o obchůdejk Dyzajnoff, který najdete v Ostrovní ulici 20 (kde dříve býval Julius FashionShop). O návrh stylového interiéru se postaral Daniel Marko, na FB můžete mrknout na první fotky nebo originální prostor rovnou navštívit (během marketu je otevřeno od 10:00 do 19:00). Celou fororeportáž z letního Dyzajn Marketu pak najdete tady.

2 komentáře

  1. - safra ! zrovna, kdyz jsem byla cely den v praci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V srpnu bude Dyzajn Market prázdniny, tak to třeba klapne v létě:)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)