Stránky

Imreczeova SS18

Nevím, jak vy, ale já Zdeňku prostě miluju. Její šaty jsou zdánlivě jednoduché a maximálně nositelné, ale zároveň provokativní, do detailu promyšlené a hlavně ryze ženské. Jsou tou pravou volbou, pokud se chcete cítit jako moderní princezna. Elegantní, svá a přitom jemná & křehká. Přesně takhle se totiž v jejích modelech cítím já. A nemůžu se dočkat dalších skvělých pocitů, které zažiju, až si obleču novinky z její kolekce pro přístí jaro a léto, kterou minulý týden představila na Mercedes-Benz Prague Fashion Week.




Imreczeova SS18

Letošní týden módy se odehrál na Štvanici u tenisových kurtů a jeho atmosféra byla o poznání příjemnější než loni. Čerstvý vzduch a čerstvé kafe udělaly své a já si minimalistické pokoukání fakt příjemně užila. Outfitem jsem moc nezapadala, ale rovnou padala. Vzala jsem si nové boty od Ecca, které mají být navzdory vysokým podpatkům ultra pohdodlné. No, zatím se mi to moc nezdá. Snad se v nich do zimy stihnu naučit chodit.)


Od Zdeňky jsem ten den na sobě nic neměla, ale to proto, že byla celkem zima. Těch pár kousků, které vlastním, jsou skoro všechny z letních kolekcí a hned vám je taky ukážu. A jednou... třeba... možná... někdy.... se k nim přidá i nějaký ten luxusní kabátek ze zimní řady.)

Imreczeova & já.
A kam pro Imreczeovou? Na Instagramu sledujte inspiraci, v mailu checkujte akce (modely ze starších kolekcí se někdy prodávají až s 50procentní slevou) a naživo do showroomu se vydejte na Letnou. Enjoy!

1 komentář

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)