Stránky

Vánoční DIY: Rozsvícený Toolbox

Samozřejmě vím, že je teprve listopad a na vánoční přípravy je poněkud brzo. Jenže to čerstvé stěhování v tomhle podzimním období je přece jen spojené s jistou nostalgií a já už se prostě letošních svátků nemůžu dočkat. Jsem plná emocí a potřebuju je naplno prožít.) Což v reálu znamená, že už máme stromeček, příští týden se vrháme na perníčky a dnes jsem se pustila do malé vánoční dekorace. Svůj šedý Toolbox od Vitry jsem prozářila světýlky a postavila ho před kovovou nástěnku ověšenou ozdobami. Pokaždé, když se tím směrem podívám, mám radost a to je hlavní.)

Sváteční tool box upgrade.)




Jak napovídá samotná fotka, vytvořit tohle zimní zátiší není nic těžkého. Plastový box, který pro značku Vitra navrhl v roce 2010 izraelský designér Arik Levy, je dokonale univerzální a žádná dekorace mu nemůže ublížit. Aby svítící drátek dobře držel, oblepte vnitřní okraj boxu oboustrannou lepící páskou, a drátek na ni sem tam přichyťte. Nebude pak padat a zvenku to bude vypadat hezky. 

Já sem tuhle chytrou izolepu hledala online a člověk se jen diví, co dalšího přitom objeví. To takhle kliknete na provozní potřeby v eshopu německé značky Engelbert Strauss a zjistíte, že hned v další kategorii prodává outdoorové a pracovní oblečení, které zahrnují i dost šik kalhoty, cool sukně nebo sexy džíny s ženským střihem, sedmi kapsami a podílem elastanu pro dokonalé pohodlí. Možná se díky těmhle všem vlastnostem objeví i v mém vánočním wishlistu. Když jsou pracovní, tak musí něco vydržet a zároveň jsou jiné, než v "normálních" obchodech. Hotové fashion win-win.)
 
Nejen, že jsou šík, ale mají i kapsu na skládací metr a přihrádku na drobný.) Foto: Engelbert Strauss

Ale zpátky k vánočním dekoracím, které jsem trošku ukradla ze stromečku a pověsila je na kovovou nástěnku Stradivarius. Jsou tam hlavně skvosty z Bella Rose jako třeba růžová pírka, klíček, brusle nebo skleněná baňka naplněná stříbrným prachem. Myslím, že přesně tyhle maxi skvosty vyniknou na mřížce ještě o něco lépe než klasicky na stromečku. 


Děkuju za pozornost a přeju hezké předvánoční přípravy:)

1 komentář

  1. Ahoj, velmi ráda čtu tvé zajímavé články, jsou mi inspirací. V loni jsem svůj byt chtěla nově vyzdobit na vánoce. Proto jsem začala na netu sehnat nějaké hezké osvětlení, které by ladilo do interiéru mého bytu. Toto jsem objevila této webové stránce. Také jsem poslala objednávku. Mohu říci, že vánoční výzdoba moc líbila. Krásný den

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)