Stránky

Černé vlasy & Zelené oči

Jsem dcera matky přesně s touhle kombinací, po které jsem zdědila jen tu super černou barvu vlasů. Oči mám hnědé po tátovi a ne, že bych si stěžovala, čas od času mě ale napadlo, jak bych vypadala, kdybych je měla zelené. Vyzkoušela jsem to až nedávno a tak trochu jinak, než jsem si představovala. Zelené čočky totiž moje světle hnědé duhovky zabarvily spíš do šedo-modra. No, posuďte sami.

Uznávám, že to není úplně fér srovnání, protože na té fotce vrpavo je mi o deset let míň než teď, ale barvu očí mám pořád stejnou a na téhle je dobře vidět.


Na každém oku mám zhruba jednu dioptrii, takže jsem si rovnou vyzkoušela čočky, které řeší mou krátkozrakost. Brejle nosím jen do kina a když jdu normálně po ulici, většinou nikoho nepoznám a všechno vidím rozmazaně. Se změnou barvy očí jsem si tak užila i ostrý pohled na svět, a když jsem si v Pasta Krusta kupovala večeři, místní hezoun mě dokonce potěšil komplimentem na moje "neuvěřitelně zajímavé oči". Trošku to zabil, když dodal? To jsou čočky?.) Myslela jsem, že to moc poznat není:)

Co se týče komfortu, ze začátku to trošku tlačí, ale pak si člověk zvykne a já už se těším na další příležitosti, kdy vyzkouším zbylých devět párů. Už jenom ta iluze, že jsem trošku někým jiným, mě totiž docela bavila.)

Co vy a barevné čočky? Nosíte / zkoušeli jste?

4 komentáře

  1. Myslíte taky někdy na něco jiného než na to jak vypadáte ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, ze jeji blog je predevsim o designu a o bydleni...

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra, proč jsou některý ženský tak krásný! To je fakt nespravedlivý a mělo by se to faakt zakázat!- Anebo radši ne, ať je život kaspoň někdy rásný..Simi p.s. závidím ty hnědé- to je krásná barva- jako čokoláda

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)