Stránky

Tady chci být...

Já vím, že krásné bydlení/prostředí nikomu štěstí nepřinese, ale občas je hezké si představit, že ano. A takhle sním, že trávím dnešní večer. Mám k tomu hned několik příběhů. Jak jsem ztracená v Hongkongu, nalezená v Kalifornii a pak naprosto spokojená kdekoli na světě, protože v doupátku u stropu bych se bez ohledu na lokaci cítila jako doma. 

Fan Ho,
Hong Kong 1954
 
General Store (bacha, návykovka)
Z blogu Urban Outfitters

A kde byste právě teď chtěli být vy?

2 komentáře

  1. Ahoj, moc krásný výběr fotek ;) Cítím to stejně, že člověk by měl být šťastný hlavně sám se sebou a v sobě. Ale občas je prostě super si to svoje okolí přizpůsobit, tak aby se tam člověk cítil co nejlépe. Pořídila jsem si před nedávnem úplně maličkatý byt přes www.eurobydleni.cz a krásně si ho vybavila podle svého a jsem teď opravdu moc šťastná.

    OdpovědětVymazat
  2. Hledáte byt, nechte nás pomoci. S námi můžete najít ideální místo pro váš nový domov. Procházíme trh nemovitostí a spojujeme vás s tím pravým bytem. Navštivte tuto naši realitní kancelář a naše profesionální týmy, které vám rádi pomohou s vašimi požadavky na bydlení. S námi je hledání snadného bytu a efektivní. Začněte novou kapitolu svého života v novém bytě díky našim službám.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)