Stránky

Jak šla Barbie do školy

Do školy se sice nastupuje v září, v zimě je ale nejlepší čas na vyrábění. A tak naše barbíny naskočí na kolotoč školních povinností až ve druhém pololetí. Rozhodně se ovšem nemusí bát, že by je spolužáci nepřijali. Oslní je totiž super cool báglem, penálem, sešitem a propiskou. Vše třpytivé a s motivem jednorožce. Lépe už se uvést nemůžou:)) 






Výrobu jsme si spravedlivě rozdělily - já jsem se ujala batohu a Domi se vrhla na školní potřeby. Postupovaly jsem podle návodu Alexy z DIYS&CRAFTS, jen propisku si Domi vymyslela úplně sama. Speciální papír a zip jsme pořídily v dejvické prodejně Stoklasa, tavku a pravítko máme z Tigeru

Společnou rodinnou výrobu můžu jen doporučit. Skvěle jsme si u toho popovídaly a společné usilí (včetně rozčilování, přece jen je to piplačka.)), nás ještě víc sblížilo <3.

4 komentáře

  1. Tak to je bomba!!!Taková piplačka! Ale vypadá to nádherně. Vidíte, v Tigeru jsem byla včera a vůbec mě nenapadlo, že by tam mohli mít lepičku. Měla jsem málo času, tak jsem jen prolítla. Tak příště...:)
    Krásné dny.
    Irena N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako piplačka to byla, ale ještě snesitelná.)) A děkujeme:) Jinak u tavky Domča oceňuje stojánek, ale jinak se s ní lepí o něco hůř než s tou klasickou modrou, co je všude. Já to nepoznám, mě rozčilujou všechny:)

      Vymazat
  2. joóó, tak tohle video mi už před obličejem taky přistálo :) asi se na to budeme muset vrhnout :D

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)