Stránky

Proč je na podzim tolik krásných novinek?

A proč jim nedokážu odolat? Vážně nevím, čím to je, ale s úderem prvního spadlého lístku mi sepne v hlavě a já začnu toužit po něčem novém a krásném. Mohla bych se třeba zamilovat, to by vyšlo levněji, i když.... .) A protože s touhle divotvornou touhou nedokážu nic udělat, snažím se k ní aspoň přistoupit prakticky. Takže tyhle věci patří mezi ty, které nutně potřebujeme do domácnosti. A koupily bychom je stejně. Jen ne nutně tak krásné:)

Nezbytnost číslo 1: Koš na časáky

Vyzkoušela jsem jich hodně. Časopisy totiž miluju. Ale s žádným jsem nebyla úplně spokojená. Časáky se v nich různě krčely, bylo na ně málo místa, nebo se mi celá paráda pod jejich tíhou rozpadla. Tahle novinka od Ikey vypadá bytelně a přitom elegantně. 

Koš na cokoli od časáků až po dřevo z nové Ikea kolekce Värmer.

Nezbytnost číslo 2: TO GO hrnek

Ano, už dlouho se snažím nepít kafe. A stejně dlouho mi to nejde. Takže jsem změnila přístup a hodlám si tuhle černou neřest prostě vychutnávat bez výčitek. A v krásném cestovním hrnku. Není totiž nic lepšího, než se courat po městě a pít přitom kafe.)

Vem kafe & go.

Nezbytnost číslo 3: Vůně do bytu

Ze všech různých možností se mi nejvíc osvědčily vonné svíčky. A vážně se vyplatí investovat do těch dražších z přírodních vosků s vůní, co něco vydrží. Doma mi voní francouzské svíčky Esteban a hodně, opravdu hodně jsem se zamilovala do jejich vánoční edice.

Vánoční kolekce Esteban

Nezbytnost číslo 4: Lustr snů

Strašně se mi líbí tyhle oblé, prvorepublikové tvary, doslova z nich šílím. A doma zatím svítíme jen žárovkama.)

Oblá krása od House Doctore z Westwing

Nezbytnost číslo 5: Diář na rok 2020

Léta jsem žádný neměla, tak je čas to příští rok napravit. Dost jsem se zakoukala do Papelote kolekce, ze které si asi pořídím modrý elemento. Už jen pro tu kapsičku.)

Diář Papelote

 Tak co, po čem byste skočili jako první?.)

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)