Stránky

4 tipy na vánoční DIY dárky

V dětství jsem dárky vyráběla, protože na ty kupované jsem neměla peníze.) Teď je vyrábím proto, že tím potěším sebe i obdarované. Letos budu nadělovat hlavně porcelán, který jsem si ozdobila na kurzu ve studiu Křak. Možností je ale víc. 

1) Porcelánové dárky

Když vyrazíte na workshop DoVýroby, pod vedením profesionálních designérů se naučíte lít porcelán a vyzkoušíte si různé dekorační techniky jako rytí, glazování či retuše. Z kurzu si pak odnesete 11 porcelánových dárků.

Kurz v hodnotě 4900 Kč začíná 12. listopadu a pokračuje každé úterý až do 10. prosince. Chcete ho vyhrát? Klikněte a zkuste štěstí.


Tyhle skvosty prosím vznikly pomocí obřích bublin vyfouklých brčkem. Fakt.)
2) Sprostý koberec

Pro tatínka, vzhledem k motivu, ale klidně i pro trendy maminku, kamarádku nebo sestru, které ví, že nahá těla jsou právě teď dost v kurzu. Samozřejmě, hlavně ta namalovaná.)

Návod i potřeby najdete na blogu Julia to the fullest

3) Vosí úly

Každý rok je ode mě dostává tchán a myslím, že s žádným dárek, ať by byl sebedražší, nezaboduju líp. Když budete chtít, nasdílím sem svůj recept, ale určitě máte ten svůj, osvědčený:)


4) Origami polštář

Po tomhle kurzu pošilhávám už od loňska. Sice se bojím, jestli by se mi to povedlo tak hezky jako na fotce, ale snad jo.)

Origami polštář si vyrobíte na kurz Došito.cz.

Tak schválně, kolik DIY dárků letos vyrobíte? Já si věřím na jeden, maximálně dva:)

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)