Stránky

Teplé zimní svetry. Kam pro ně?

Svetry já prostě miluju. A mám štěstí, že zatímco dřív byl tenhle kus oblečení synonymem pro něco, co není dvakrát sexy, dnes se doba obrací a pořádné pletené oversized svetry jsou teď v kurzu. Já nosím spíš kratší, ale po vyzkoušení jednoho, co sahá hluboko pod bedra, si chci pořídit i nějaký pořádně dlouhý. Je mi prostě zima.) Takže tady vlněný výčet toho, co už mám a co (snad brzy) mít budu:

Strašně se mi líbí pletené skvosty od Jany Mikešové. Zatím je ale chodím jen obdivovat do Kvartýru
Letitá stálice z H&M. Šedá je prostě dobrá. 
Černou dlouhou klasiku hledám už roky. Tahle vypadá slibně. 

Letos jsem si konečně splnila sen o svetru v barvě hořčice. Je z vlny a polyesteru, který vznikl recylací pet lahví. A to je vždycky cool.)
A tenhle je vlněný celý. Koupila jsem ho v obchodě, kde nakupují koňařky. Na farmě bývá zima.) Ale je fakt super. Sedí a je v něm teplo. 

1 komentář

  1. Ahoj, musím uznat moc hezké svetry. Moje babička měla naučila plést i háčkovat. Velmi mě to bavilo. Začala jsem si plést svetry pro sebe i své známé. Pak mi moje kamarádka poradila, abych si zařídila e-shop s mými výtvory. Ze začátku jsem potřebovala poradit, to jsem našla zde Můj e-shop se pomalu začal rozjíždět. Přeji překrásný den.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)