Stránky

Vánoce 2019 s britskou Elle Decoration

Stejně jako naše země slaví 30. výročí. První britská Elle Decoration vyšla v roce 1989 jako součást své fashion sestry Elle. Pod vedením Ilse Crawford se z původní přílohy proměnila v magazínovou ikonu. Každý rok si kupuju vánoční vydání a čerpám z něj nápady na celý rok. Jak v editoriálu říká Ben Spriggs, v ED se na svátky dívají jinak. Minimalisticky, udržitelně a v tipech na dárky nerozlišují věk, pohlaví ani hobby, ale rozřazují je podle materiálů, ze kterých jsou vyrobené. To všechno je mi víc než sympatické, takže mám letos opravdu z čeho čerpat. 

Naprosto jsem podlehla kouzlu nizozemské stylistky Iris Rozendall. 
Dost mě zaujal obchůdek A.G. Hendy. Vypadá hodně podobně jako kdysi Hnst.ly.
A dost jsem koukala, když jsem si přečetla, že majitel Alastair Hendy se při loňské výzdobě obchodu inspiroval animovaným filmem od Jana Švankmajera Žvahlav (Jabberwocky).

No a protože mám pocit, že letošní Vánoce jsou o tmavších barvách, velkých dekoracích a maximu nature věcí, začala jsem takhle zdobit i ty naše. Moc jsme toho nestihly, protože jsme měly nabitý víkend, ale máme stromeček v květináči, který pak dáme na zahradu a pár dekorací na zdi. Cukroví upečeme přes týden a mega úklid s výzdobou bude další víkend. V našem mikro bytě se na Štědrý večer sejde jedno dítě, čtyři dospělí, dvě koťata a jeden pes, tak jsem mooooc zvědavá, jak velká zábava nás tady čeká:)




Papírové ozdoby i světýlka jsou z Butlers

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)