Stránky

Papelote jako důvod, proč být znovu těhotná.

Nevím, jak jste to měly s rozhodováním o miminku vy, ale já jsem prostě cítila v kostech, ne-li rovnou v celém těle, že je na to čas:) A pořád si myslím, že věk kolem 25ti je po psychické i fyzické stránce ten nejlepší. Už jsem měla hotovou školu i krátkou profesní praxi a tělo plné něhy i síly. Trošku mi bylo líto, že všichni kolem mě cestují, ale to určitě ještě doženu.)) Žádné těhotenství teď neplánuju, ale když se dívám na těhotenskou průkazku z grafické dílny Papelote, závidím všem, kdo ji budou využívat. Týká se to tedy jen klientek Gynekologie Šťastná, odkud vzešel požadavek průkazku na míru vytvořit. 

Zaoblená obálka s ilustrací miminka připomíná těhotenské břicho, foto: Papelote

Ordinaci provozuje MUDr. Pavla Šťastná, která v Papelote nakupuje už spoustu let. Často přemýšlela o tom, co by pacientkám nechala vyrobit na míru. Jenže recepty jsou normované, karty pacientů už jsou v elektronické podobě... až ji to trklo. "Uvážila jsem, že těhotenství je natolik specifické a krásné období v životě každé ženy i její rodiny, že si zaslouží něco víc než unifikovanou průkazku plnou reklamy na přípravky," popisuje lékařka. 




V průkazce je místo na lékařské záznamy, osobní poznámky i obrázek z ultrazvuku.


„Průkazky fungují k oboustranné spokojenosti, mám radost, že jsem mohla svým pacientkám nabídnout něco neotřelého a méně komisního. Pracuje se mi s nimi velice dobře a myslím, že přispěly k ,mother friendly’ prostředí u mě v ordinaci,” pochvaluje si MUDr. Šťastná.

„Tým Papelote jí vtiskl přesně tu osobní rovinu, kterou oficiální dokument unese. A tak máme jen jeden problém – většina uživatelek ji nechce v porodnici odevzdat :)”

Až při čtení poslední citace jsem si uvědomila, že tu svoji nikde nemám. Úplně jsem zapomněla, že se odevzdává.)) No, kdybych měla tuhle, tak si ji minimálně nafotím. 

2 komentáře

  1. Ta je krásná! Tu bych v porodnici nedala z ruky! Doteď mě mrzí, že mi sebrali i tu škaredou reklamní, natož tudle :)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)