Stránky

Podpatek na zdi. Červený.

Někdy dlouho váháte a pořád nevíte... a někdy víte prostě hned! Přesně tak to bylo s plakátem z Poster Store z kolekce Vintage, který nám čerstvě zdobí zeď. Viset bude sice jen chvíli, protože se stěhujeme (info coming soon.), ale jen co ho vytáhneme z krabice, zazáří znova. Stejně jako majestátní vlk a cool plakát vyzývající k tanci (ten si vybrala Domi). 


Plakát Modrá obloha

Plakát Vlk

Když mě z Poster Store oslovili ke spolupráci, těšila jsem se, co si vyberu. Ale teprve když plakáty dorazily (bylo to navíc trošku drama, protože jedna část se kvůli pandemii zasekla v Chebu), ocenila jsem nejen jejich estetiku, ale hlavně kvalitní provedení. Dřevěné rámy, silný a pevný papír s gramáží 240 gramů na metr čtvereční a krásné barvy tištěné ve švédské papírně Lessebo Paper, kde se za každý pokácený strom vysadí další dva, mluví pro další objednávku. Už do nového:)

Chystáte se k ní taky? Pak určitě využijte kód mujdum35 se slevou 35 procent na cokoli kromě kolekce umělců a samotných rámečků (nelze kombinovat s jinými slevovými kampaněmi). Kód je platný od 29. dubna do 29. května. Přeju zábavný výběr!

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)