Stránky

Češi zabodovali na fotbalovém EURU - v designu

Vždycky mám velkou radost, když se náš národní design prosadí v mezinárodních vodách. Tak se stalo  při letošním Euru ve Varšavě, kde naši fotbalisté úspěch sice neslavili, ale firma zaměřená na produkci a zařízení interiérů restaurací i kanceláří STORY DESIGN ano. Firma  totiž vybavila oficiální restauraci EURA McCafé sponzorovanou společností McDonald's. Šikovní Češi pak rovnou s fastfoodovým gigantem uzavřeli kontrakt na vybavení restaurací v Polsku. Skutečně podařený skok do zahraničních designových vod!

Firmu STORY DESIGN vlastní bratranci Filip a Tomáš Brýdlovi. Takhle atraktivní díky nim byla oficiální restaurace letošního EURA: (zdroj www.stavbaweb.cz):





P.S.: Polákům závidět nemusíme, protože za stejným designovým zážitkem si do českých McDonaldů můžeme skočit také - MCrestaurace v České a Slovenské republice totiž STORY DESIGN už v minulosti svými kousky a umem vybavila. Taky jste si všimli, že je to tam teď nějak hezčí? Teď už jen zapracovat na lepším jídelníčku s vyšším podílem skutečného masa a vitamínů:)

1 komentář

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)