Stránky

Sexy krém na ruce. V kabelkovém balení.

Už ani nespočítám, kolik lesků a pomád na rty jsem si koupila jen kvůli krásnému obalu. Byla to moje pravidelná radost a stylový doplněk do kabelky. Před pár lety jsem na svoje rty ale začala kašlat a svou mazací vášeň jsem přesunula o něco níž - na ruce. Miluju krémy v krásném mini balení a ani nemusí být speciálně na ruce. Stačí, že jsou v "kabelkové velikosti". A zrovna dneska jsem si dopřála další kousek. Vlastně hned čtyři, protože šlo o dárkové multibalení, kterým jsem se, ehm, obdarovala já sama.)

Tyhle malé roztomilé kulaté dózičky navrhla speciálně pro Debenhams designérka Betty Jackson a já z nich prostě šílím. Z "body butter" uvnitř jsem sice udělala "hand butter", ale neřekla bych, že tím moje ruce trpí. A tělo taky ne, protože to rozmazlují zase jiné lahůdky. Na kosmetiku moc nejsem, řekla bych, že v koupelně co do produktů zabírám nejmenší část z celé rodiny, jen ty krémy jsou moje slabost, nebo spíš ty krásné obaly.)

Modrá voní po levanduli, zelená jako divoký kosatec, růžová má nádech granátového jablka a fialová šeříku. Levandule u mě zatím vede, ale těším se i na ostatní:) www.debenhams.com 
Až se dózičky vyprázdní, plánuje je nahradit krémem na ruce a nehty ve skvostném vintage balení, na kterém jsou siluety alá 50. léta. No, znáte to - ten nadýchaný nadčasový styl, který dnes vzbuzuje stejné šílenství jako před 60ti lety. A asi chci rovnou i tu kosmetickou taštičku. )
www.sanderson-uk.com

Krém na ruce i tělo a k tomu ještě sprchový gel, hmm.) Chci už Ježíška:) www.sanderson-uk.com


3 komentáře

  1. Děkuju:) Dneska jsem si levandulí mazala v ruce při cestě metrem poblíž skupiny puberťaček a minimálně dvě vypadaly, že mi ho dost závidí.)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, ta Fifi se mi hodně líbí, to bych taky chtěla i s tou taštičkou :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)