Stránky

Česká Kristen Stewart

Hollywoodská kráska známá ze ságy Stmívání Kristen Stewart má českou dvojnici. Zjistila jsem to při sledování nové pohádky Šťastný smolař, která na Boží hod běžela na ČT1. Roztomilý smolař Filip se zamiluje do krásné Haničky, dcery Štěstí. Hraje ji Martina Zábranská, která je Kristen strašně podobná. Je to až k neuvěření, no posuďte sami:

Martina Zábranská alias Hanička, www.fdb.cz
Kristen Stewart, www.ohnotheydidnt.livejournal.com
Jinak tahle pohádka byla jediná, která se mi ze tří letošních pohádkových premiér České televize, líbila. Pohádka Dvanáct měsíčku mě strašně zklamala. Postrádalo to promyšlenost a ladnost klasických pohádek, ale na druhou stranu to mělo aspoň spád. To se ovšem nedá říct o včera vysílané pohádce O Pokladech, kterou bych nazvala doslova brakem. Jsem dost rozčarovaná z toho, že můj oblíbený David Švehlík v ní vzal roli, protože doteď jsem si o něm myslela, že má dobrý cit na výběr filmů. Co na nové pohádky říkáte vy? 

6 komentářů

  1. Kristen Stewart se mi vůbec nelíbí.. jestli je to tím, že nemám ráda stmívání - kdo ví
    ani jednu z pohádkových premiér jsem neviděla :(

    OdpovědětVymazat
  2. Tím to asi nebude, já Stmívání taky nemám ráda, ale Kristen mi připadá hrozně krásná:) Myslím, že má v obličeji nějaké zvláštní charisma.

    OdpovědětVymazat
  3. Letošní pohádky no comment a zvlášť O pokladech, tu jsem vypla po dvou minutách... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Letos si vyjímečně i s klukama pohádky užíváme. Je ale vidět, že my dospělí je vidíme jinak a děti taky. Dvanáct měsíčků jsem však neviděla, o štědrém večeru tv nepouštíme. Smolař se mi líbil moc, rejža Strach pohádky umí (Anděl páně)a Martina Zábranská mě taky zaujala, je tak tajemně krásná. Kristen taky není můj typ, ale je pravda, že oplývá taky takovou vampíří tajemnou "krásou". O pokladech se docela dalo, jen ten příběh by vydal spíš na takovou tu klasickou tv pohádku a ne na filmovou. Líbilo se mi vlastně především zasazení pohádky do 19. stol a k tomu patřící kostými. Ovšem co je velká škoda, je nouze o zajímavé a hezké české princezny. No, podle délky komentáže je asi vidět, jak mám pohádky ráda .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, kostýmy tam byly skvostné, to je pravda. Perfektní vypasované střihny, taky se mi líbily. Ale zápletka byla jak ze seriálů komerčních tv a nemůžu si pomoct, ale celkově to působilo hrozně prostoduše.(

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)