Stránky

Nanukové pexeso

Na blogu Břichopas about toys mě tolik okouzlil nápad na "nanukové pexeso", že jsem hned začala přemýšlet, jak si ho doma vytvoříme.

www.eatdrinkchic.com

www.eatdrinkchic.com
V papírnictví jsme koupily čtvrtky, barevné papíry, ale nanukové tyčky nebyly nikde k dostání, čímž nápad trochu klesl ke dnu. Včera odpoledne ale opět vyplul na hladinu. Vydala jsem se totiž do centra koupit lístky na Louskáčka, ale pokladna Stavovského divadla zrovna po mém příchodu oznámila hodinovou pauzu. Vzteklá a dotčená, že mi prostě nemohli věnovat dvě minuty, abych nemusela čekat dalších šedesát, jsem si šla zkrátit čas do nedaleké pasáže Myslbek. Tam jsem šla hledat vánoční inspiraci do prodejny řecké kosmetiky Korres, kde tyhle špachtličky měli v boxech, aby si s nimi zákaznice mohly testovat krémy. Když prodavačky zaregistrovaly moje nadšení z aplikační pomůcky, daly jsme se do řeči a výsledkem je pytlík dřívek, které jsem pro nanuky mohla využít. No, zatím jsem jich zvládla nakreslit jen osm, ale i tak Domi alternativní pexeso moc baví.

Hned při vybravování prvního nanuka jsem zjistila, že nám vyschly fixy ...
Zbytek jsme tedy dodělaly pastelkama a budeme doufat, že nové fixy přinese ježíšek, abychom ...
...tu pastelkovou verzi pěkně obtáhly

2 komentáře

  1. Děkujem Ali, při pohledu na originální verzi to tak ale moc nevypadá:) Až se vrátíte, zahrajem si pexeso se Sarinkou:)

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)