Stránky

O kapku lepší

Na blogu designérky Soni Malinové jsem narazila na zajímavý projekt O kapku lepší, který pro Nadační fond Kapka naděje vymyslela reklamní agentura Marka Dziuby. Funguje to tak, že prodejci vedle zboží za klasické ceny nabídnou ještě kategorii "o kapku lepší", která stojí o 3, 5 nebo 10 korun více (zvolit lze ale i libovolně vyšší částku). Zákazníci nákupem o kapku lepšího produktu přispějí na léčbu dětí, které onemocněly akutní leukémií.

Soňa princip aplikovala na krásné lampy v jejím e-shopu, kde ty "o kapku lepší" stojí o 30 korun víc. Od pátku, kdy je do e-shopu zařadila, si je vybralo 100 procent zákazníků. Skvělé nápady prostě fungují.

Do projektu se zapojila také prodejna Crocs v pražském Centru Chodov, brněnská kavárna Café Society nebo Student Agency se svými žlutými vlaky RegioJet. A přidat se můžete i vy, ať už provozujete malý e-shop, větší kavárnu nebo cokoliv jiného, kde si zákazníci mohou něco koupit. Myslím, že skvěle by to fungovalo třeba v kosmetickém salónu - kdo by odolal nad nabídkou "o kapku lepší" péče, hmm?.)

O kapku lepší vínová lampa Mishka za 1090 namísto 1060 korun, www.malinadesign.com

1 komentář

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)