Stránky

Novoroční dárek: Kuchařka z Alberta

Asi si dokážete představit, jak mi bylo, když jsem zjistila, že můj hon za kuchařkou z Alberta byl úplně zbytečný. Potom, co jsem ji "získala" aneb utratila majlant, abych ji dostala "zadarmo".) se mi tu sešly hned tři navíc (neptejte se jak, taky nechápu, že ji někdo nechce.))

Dvě jsem darovala příbuzenstvu a třetí čeká na vás. Rozhodla jsem se, že při této příležitosti spojím příjemné (pro vás) s užitečným (pro mě.) a pojmu to jako zpětnou vazbu na půlroční fungování mého blogu. 

Do komentářů mi tedy prosím pište, co vás na tomhle blogu těší, co vám naopak chybí, čeho je tu příliš, čeho málo atp. Pochvalné komentáře jsou samozřejmě vítané:), ale kuchařkou bude odměněn ten, který pro mě bude znamenat největší motivaci! Tak vzhůru do toho, ať je to do čtvrtka dopoledne hotovo:) Moc se těším!

www.novinky.cz

20 komentářů

  1. Ahoj, tvůj blog sem začala procházet při prokrastinaci při vytváření diplomky:) (za dva dny odevzdávám:( ...ale myslím, že u čtení tvého blogu zůstanu i po odevzdání... je prostě fajn mezi prací občas kouknout na zajímavé články a hezký fotky, zvedne to hned náladu:) ...co mě baví jsou články o designu, interiérech atd., takže toho klidně více...moc mě neberou odkazy na herce a seriály...ale jinak díky moc za inspiraci a zvedání nálady:) ... dytta@email.cz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm, zajímavé..moc děkuju! Nejsem příliš televizní typ, ale když mě něco zaujme, je z toho pak srdeční záležitost, a pak je těžké se o tom na blog nerozepsat:) Jsem moc ráda, že Tě můj blog inspiruje a zvedá náladu, to je naprosto skvělá motivace, proč v něm pokračovat:)

      Vymazat
  2. Ahoj Iri, jsem na tom nějak podobně jako slečna z předchozího komentáře - je to sice poměrně čerstvě, co jsem narazila na tvůj blog, ale už jsem ho stihla komplet projít. K tomu mě na začátku přiměl tvůj článek o střihu ofiny; já tohle dilema zasponkovat vs. ustřihnout totiž aktuálně řeším taky:) Kromě toho jsem se ale začetla dál, protože design já prostě můžu. Určitě bych tu ale v budoucnu ráda našla články s větším množstvím textu. Jasně že ráda koukám na fotky, ale líbí se mi tvůj styl a výběr témat, tak proč to ještě trochu neposunout? Měj se fajn, Markéta
    czech.in.pilsen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Markéto, hádej, co mám dnes ve vlasech: sponku:)) Přítel si ze mě dělal legraci, že jsem to teda moc dlouho nevydržela. Bohužel se ukázalo, že bez žehlení to už nemá takový efekt, a tak už zase sponkuju:) Jinak moc děkuju za komentář, já bych psala a psala, ale měla jsem strach, že tuny textu čtenáře zahltí, tak se to snažím krotit:) Je zajímavé slyšet, že naopak můžu ještě přidat:)

      Vymazat
  3. Ahoj Iri, můj blog funguje také půl roku a vím, že je stále co vylepšovat... Tvůj blog sleduji asi 2 měsíce a mám ho moc ráda. Líbí se mi styl a výběr příspěvků, máš přehled o designu, píšeš hlavně o českých věcech a dáváš každý den příspěvky (což je náročné, to já vím). To je přesně to, proč sem chodím. Kdybych to uzavřela-Tvůj blog má šmrnc a je inspirativní... Jen tak dál. Monika
    monika@vintagelover.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oóó, Moniko, moc díky:) Ano český design mě baví, podle mě je škoda, že je pořád značně nedoceněn. Snad tomu svými blogy přispějeme. Ten Tvůj je pro mě taky velkou inspirací, máš nádherné bydlení - Tvá kuchyň mi naprosto vyrazila dech!

      Vymazat
  4. Ahoji:) tak jak určitě víš, já jsem tvůj blog objevila, po tvém prvním komentáři u mě na blogu:))) takže jsem stále plná čerstvých dojmů:))) musím říct, že je to první blog věnující se designu na, který jsem narazila, což je pro mě určitě obohacením (neb jsem milovník umění všeho druhu:)a koukat na všechny ty krásné kousky na sebe a do bytu, no ráj:)) Líbí se mi tady na blogu články o celebritách a modelkách a jejich krásných oděvech a stylu (hlavně proto, že vybíráš opravdu vkusné, nadčasové kousky na které se vždy ráda podívám:)a taky články o drobnostech do domácnosti a jejich celkovém designu, člověku se u toho krásně sní:) a teď z druhé strany spektra:) co se týče typu článků obecně (myslím jako většina čtenářů), upřednostňuji středně dlouhé,s několika fotkami:) je dokázáno, že většina čtenářů nevydrží číst dlouhé články:)(já s tím totiž občas bojuji, že napíšu nějaké veledílo a v konečném důsledku:))se tím málokdo prolouská:)Moc ráda bych tu uvítala více DYI (tvých i od jiných šikulů:)myslím že máš určitě spoustu super nápadů:))a my bychom si mohly podle tebe uvést trochu toho designu do svých domovů svépomocí:))a jen malinká drobnost právě k designu blogu:) přimlouvala bych se za zarovnání textu příspěvků do bloku:) podle mne je to estetičtější než zubaté okraje:))a lépe se text čte:) Takže omlouvám, se za asi moc dlouhý komentář:)a přeji ať ti to pořád tak dobře píše, máš hodně nových čtenářů:) Tvůj blog díky svému poměrně úzkému zaměření má šanci být snadno zapamatovatelný a rozlišitelný v nepřehledné blogosféře:)) jen tak dál a ať se ti daří:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. omlouvám se, zapomněla jsem email:) jitka.hurtov@gmail.com

      Vymazat
    2. Taktéž velmi děkuju a jsem ráda, že je vidět, že z povrchního světa módy a celebrit se snažím vybírat jen to nej:) Jinak zajímavé poznámky - zarovnání do bloku, hmm, nad tím jsem vůbec nepřemýšlela:) Víc DIY - no, já k němu mám opatrný vztah, protože na netu jsou vždy fotky jen těch nejvíc super povedených, které se 99 procentům těch, co to zkusí, takhle hezky nevydaří. Chtěla jsem tedy DIY pojmout tak, že ho dám jen tehdy, když ho zvládnu i já nešika:), tak proto ho doteď bylo tak málo:))) Moc děkuju za přání skvělé budoucnosti pro můj blog - tomu Tvému přeju to samé:)

      Vymazat
    3. s tím DIY máš pravdu:) radši méně uskutečnitelných nápadů, než něco, na co se dá jen koukat:))

      Vymazat
  5. Už nevím, jak jsem Tvůj blog našla, ale vím, že jsem ho zpětně přečetla celý.:-) Tedy skoro celý, zrovna jsem zjistila, že mi některé příspěvky unikly - přesto moc oceňuju, že píšeš často. A ráda si tady přečtu i o něčem, co jinak moc nesleduju.
    Z poslední doby mě nejvíc zaujalo, že jsi comicsová kráska.:-)
    Jsem tu doufám, správně v soutěži o nejlepší pochvalný komentář? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, ha, děkuju moc:) Jinak já právě nejsme comicsová kráska, ale chtěla jsem se v ní po návštěvě kadeřnictví proměnit:))

      Vymazat
  6. Holky, všem vám moc děkuju, ani nevíte, co pro mě taková zpětná vazba znamená. Zároveň je mi hrozně líto, že kuchařek nemám víc, nejradši bych je na vás za ta krásná slova sesypala:) Nechám si to projít hlavou a večer jsem postnu, kam kuchařku budu zasílat nebo komu ji předám osobně:) Ještě jednou moc díky a mějte krásný den!

    OdpovědětVymazat
  7. Jé to jsem něco prošvihla:-)) ale nevadí, nejsem soutěživý typ....Jinak tvůj blog jsem ocenila tím krásným razítkem, takže nemám co dodat a přeji, aby ti to nadále šlo tak dobře a "čím dál tím líp" :-)) měj se krásné v novém roce. pa Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, moc děkuju! Určitě ještě něco bude a budu se snažit, abych vás mohla potěšit víc! Tobě taky krásný nový rok a příjemné blogování:)

    OdpovědětVymazat
  9. Iris,
    obdivuji tvou odvahu jít s kůži na trh, já bych se bála ...
    Píšu schválně až ex-post, dostat kuchařku by pro mě totiž nebyla vůbec radost, ale mně se tvůj blog moc líbí. Tak 50% věcí neznám a jen s vyvalenýma očima koukám. Jsi velmi inspirativní. A pečlivka i co se odkazů týče. Nebudu psát, co bych u tebe víc nebo míň chtěla. Každý blog je svůj (koukám i jinam, jestli neva :o)) a u tebe mě asi nejvíc bavíš TY!!! Vždycky odepíšeš, jseš vtipná, milá a jak už vím z ofinové fotky i krásná!

    OdpovědětVymazat
  10. Roso, moc děkuju a víš co? Ty taky:) Patříš do mojí nejmilejší blogové společnosti.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ochchchchcchch, venku je sice nejhnusněji, ale já mám teď krásný den - DÍKY TOBĚ!!!

      Vymazat
    2. Jo, a ještě jsem ti chtěla napsat, že můžeš klidně každý den dát post o Davidu Š., to by bylo fajn ... :o)
      Btw: Budeš se koukat večer, v osm, na Nově?

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)