Stránky

Cotton Candy

Cítím se jako totální zevl. Nemám nic na sebe, jsem tlustá a mám příšerný vlasy. Stresovaná prací jsem včera vykouřila dvě cigarety a teď mě bolí v krku. V jednom obchodě jsem si zkoušela bleděmodrý vypasovaný kabátek a vypadala jsem hrozně. Ne, proto, že mi tahle sladká barva nesluší, ale proto, že jsem vypadala tlustě. A taky jsem. To jsou ty ranní sušenky, večerní chipsy a odkládání cvičení na dobu, až "toho v práci nebude tolik". Pomalé zrádné tloustnutí, které se plíží jako had. Když už začínáte trochu tušit, že kalhoty se dají zapnout o něco hůř, prostě je vyměníte za volnější a vyhýbáte se zrcadlu. Jenže to nejde donekonečna.

Asi si teď říkáte, že šílím zbytečně. Ale ne. Poslední týdny to se mnou jde co do životosprávy z kopce. Majitelky dlouhých hubených končetin o tom ví svoje. Na první pohled vypadají pořád stejně. Mají přece tááák štíhlé nohy a tááák ladné paže. A taky špeky na břiše a stále oblejší zadek, který by co do tvaru mohl dublovat pozadí kdejaké rapperky. "Tloustnou" i prsa. A není to výhoda. Čím menší prsa, tím postava působí opticky štíhlejší. Proto modelky žádné nemají.

Moje velké úvahy o tom, jak přestanu se sladkým, se rozplynuly při pohledu na mrkvový dort. Miluju ten poctivý britský plněný máslovým krémem. Užila jsem si ho. A dostala jsem chuť na cukrovou vatu. Tu už v Marks & Spencer neměli. A tak jsem si ji našla na Pinterestu. Krmím se candy obrázky a sním o růžových vlasech. A svalnatém břiše. 

Dneska večer budu pít alkohol. Možná taky budu zahánět pracovní stres kouřením. V pondělí se budu cpát beránkem a čokoládovými zajíčky, ale v úterý ... v úterý to začne.) Budu nová, jiná, lepší a hubená:) 
Chci léto, cukrovou vatu a tenhle outfit.) weheartit.com
Aspoň jednou v životě chci zatřást hřívou růžových vlasů a cítit se "very punk.)

(Občas) chci mít doma přístroj na cukrovou vatu od Nostalgia Electrics

A chci zažít Candy Love, tonight with my love.)

37 komentářů

  1. Já když to začla číst, tak jsem měla pocit, že je to úryvek "odněkud"...jako to fakt píšeš o sobě? Že jsi tlustá? Tak to já se svou 42 dole a 38 nahoře jsem obryně a nevylezu z baráku :D. Stresovaná prací taky občas vykouřím jednu :), ale dřív jsem byla stresovaná víc, a těch cigaret bylo taky víc, a to jsem pak chuť na sladké, a vůbec na jídlo obecně, neměla a měla jsem o cca 12 kg méně, než mám teď! A teď? Teď mám kila štěstí! :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Je pravda, že sladkosti jsou lepší než cigarety, ovšem tenhle týden jsem neukázkově konzumovala obojí:)

      Vymazat
    2. Neva, že obojí, ty naše zlatíčko! :) Jednou za čas... Za to všechno může ta pitomá zima. Protože tělu je zima a obaluje se, taky nálada je špatná a pak se mlsá a vůbec to vybízí k tomu trčet doma! Takže tak ;) Sluníčko vše spraví :*

      Vymazat
    3. Jo, za všechno může ta zima, pravda, pravdoucí. Už aby nás to sluníčko z těch nezdravých závislostí vysvobodilo.))

      Vymazat
  2. uvědomit si to je první krok a ten jsi zvládla :) tak teď jen hezky dál! snad to v úterý vezmeš pevně do svých rukou :))
    mrkvový dort si dopřát klidně můžeš :) ovšem v normální míře a nejlíp v dopoledních hodinách! a Velikonoce si užij hezky se vším všudy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za podporu, Kami, zrovna Tvé břicho je mi velkou inspirací.)

      Vymazat
  3. Iri,
    lásko moje!!!
    Co pro tebe můžu udělat?
    Chceš nafotit můj zadek?
    Nebo stehna zezadu?
    Nebo šíleně suchou pleť unavenou z nekonečné zimy?
    Mrzí mě tvůj splín, chtěla bych, abys byla happy - jsi neskutečná mamka: krasavice, co vypadá, že svou sladkou dceru porodila snad v 15!!! Vážně. Všude to o tobě říkám.
    Drž se!!!
    A náš zajíc zdraví vašeho (bude to obal na velikonoční autíčko pro Kubu po pomlázce, čoko-vajíčka jsem už samozřejmě dávno sežrala já. No comment.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :))) Tak právě si pro mě udělala nejvíc, směju se tu jako blázen:) Spolu s Oli vás jmenuju mými dvorními psycholožkami.)

      Vymazat
    2. Fakt to říká! I mně to říkala, jak jsi krásná a jaké jsi zlatíčko a říkala "Ta je tak hubeňoučká!"

      Vymazat
    3. Jo a jestli k tomu můžu ještě něco říct, tak si myslím, že můj zadek by ti zvednul náladu ještě víc než ten Rosin :))

      Vymazat
    4. :))) Tak to moc děkuju, že se o mně takhle pěkně hovoří.) Já o Rose taky povídám, že má krásný oči a velký talent. Mohla by si přejmenovat blog na "Talentovaná krásnoočka".)

      Vymazat
  4. Iri, Ty jsi posledni clovek o kterym bych rekla, ze je tlusty! Uzivej si dobroty, kalhoty si kdyztak koupis vetsi ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že s příchodem sluníčka přijdou i lepší myšlenky. Ale taky si říkám, že po zimě jsou ty špíčky nějak víc vidět! Ovšem u Tebe bych je musela hledat lupou! Mrkvový dort miluju. Tak si v klidu užij Velikonoce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo?? A co teprve až přijde předplavkové období, to teprve bude splín:)) A děkuju.)

      Vymazat
    2. Na předplavkové období času dost :-)

      Vymazat
  6. Taky si pořád říkám, co to má lidstvo z hloupej metabolismus, že cukr nepřeměňuje na svaly...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, přeměňuje ho aspoň na energii, jen jsem jí nějak pozapomněla vydávát:))

      Vymazat
  7. Ahoj Iri, děkuju za návštěvu. Ono nic není tak zlé, jak se zdá ;) Hezké Velikonoce přeje Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za povzbuzení a taky přeju Veselé V.))

      Vymazat
  8. Ahoj, držím ti palce :)! a poviem ti že keď sa do toho chudnutia dostaneš a nebudeš jesť sladké, zvykneš si :) a potom ti to chýbať už nebude..:)). Len najťažšie je začať ..

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :-) - http://luciapodmanicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, už jsem to párkrát zkoušela a vím, že to fakt tak je, ale pak stačila chuť třeba na můj milovaný metro dezert, návštěva večírku apod. a zase jsem sjela na špatnou (sladkou) stranu.)) Jdu se k Tobě mrknout, díky za pozvání.

      Vymazat
  9. Iri, kašli na to. Já mám zase tlustý nohy, takový pěkný kejtičky : )) A tak když mě chytne hysterie vzhledová, zeptám se sama sebe, jestli mi ty nedostatky nějak brání v mým štěstí, nebo nějak zdravotně omezují, načež si odpovím, že ne, že šťastná jsem i s kejtičkama : )...a když jsem šťastná tak zářím jako sluníčko, a nikdo si mých nohou ani nevšimne...

    Příjemné Velikonoce.

    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou krásná slova, Katko, děkuju:) No, když já jsem hrozná, jakmile na mě padne takováhle nespokojenost, tak mi to ve štěstí brání, v mým vlastním štěstí a dobrý náladě:) Ale já hlavně vím, že pykám za svou lenost a pohodlnost, a proto těm chci bojovat a nadopovat se pocitem, že jsem překonala sama sebe:)) Hezčí břicho bude bonusem navíc.) (Doufám:)

      Vymazat
  10. To jsou hrozně krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  11. držím ti palce při tom hubnutí :)

    OdpovědětVymazat
  12. konečne tu niekto okrem mňa relaxuje s alkoholom a cigou :) držím palce v premene ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že takových nás tu bude víc:) A děkuju:)

      Vymazat
  13. Jako bys psala o mně. Problém by nastal ve chvíli, kdy bychom stály vedle sebe. Mám totiž dojem, že to, co ty považuješ za tloušťku jsou mé vysněné míry :-) Ale takhle na dálku a virtuálně se k remcání klidně přidám. A po Velikonocích na to taky hupnu. Začnu míň jíst, víc cvičit... a pak se na to zase vykašlu a koupím si o číslo větší plavky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeme se navzájem podporovat:)) A pak si vybereme nějaký chic a sexy bikinky.)

      Vymazat
  14. Ten přístroj na cukrovou vatu mě láká..... vypadá úžasně.... a my máme jen takový obyč:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, vy ho fakt máte? A jak často používáte? Já když si představím, že doma pořádáme cukrový party pro děti, a že bych stylyizovala hezký fotky, tak ho chci, ale nevím ... jestli by nás to brzy nepřešlo:)

      Vymazat
  15. Mňam cukrová vata! :) ty růžový vlasy jsou úžasný, ale asi bych na to neměla odvahu a už vůbec bych nevěděla co k tomu nosit :D
    Dávám like na gfc (petra lorietta), já na blogu gfc nemám, ale můžeš mi dát like na facebooku, moc to pro mě znamená ;) Předem děkuji! Měj se hezky!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to ti budu držet palce, ať to zvládneš!! A ty fotky jsou super. Taky bych chtěla jednou zkusit růžové vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Pokud se někdy seženeš ten stroj na cukrovou vatu, tak se k tobě nenápadně nastěhuju.

    OdpovědětVymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)