Stránky

Nová knihovna

Po několika měsících jsme se konečně dokopali k nové knihovně. Bohužel je na galerii těsně nad schodištěm, takže ji jen telefonem nedokážu vyfotit. Musím si počkat, až se toho ujme můj dvorní fotograf, který ji patřičně opticky zazoomuje. Zatím tedy přikládám jen několik dílčích detailů. Knihovna má v prostředku čtyři malé čtvercové přihrádky, které jsem si zabrala jako osobní toaletku. Kromě poliček v koupelně totiž svoje šperky nemám, kam dávat. V plánu je má osobní toaletka v ložnici, ale bojím se, že na ni budu čekat ještě dýl než na knihovnu. Naštěstí je objem mé bižu velice skromný:) Což mi připomíná, že svou sbírku musím co nejdřív rozšířit o náramek od Olivky.)

Skoro celá má bižu sbírka se vejde do překrásné taštičky od Rosy.
Aktuálně v ní mám třeba krásnou výhru od Jituš, párátka s vůní cukrové vaty z e-shopu Vivi, bílej retro prstýnek a štrasové cosi na krk.

Couch Fiction: Nejlepší graphic novel na světě, ve které laici detailně pochopí psychiatrické praktiky.
V pozadí je velká knížka o značce Vitra, kterou jsem za 5 korun koupila v jednom bazaru. Zelená obálka patří comicsu z mojí milované série Love and Rockets a klečící Japonka Vám asi cosi napoví o mém titulním obrázku:)

6 komentářů

  1. Jůůů, to jsou úžasné věci! Parátka mají perfektní obal a nejvíc Ti závidím krásnou sbírku z poslední fotografie! A děkuju, Iri :*

    OdpovědětVymazat
  2. V příští bytě
    nebo v příštím životě chci mít taky jen bílé police!
    Máš to nejkrásnější!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Díky holky:) Já se náš původně červeno-černý byt pomalými kroky právě snažím přetvořit ve světlé místo. Příští krok je sedačka:)

    OdpovědětVymazat
  4. A já se zase těším na celkový pohled na knihovnu! Jinak bílou samozřejmě chválím i se zajímavými detaily.

    OdpovědětVymazat
  5. Knihovna je moc pekna. Taky mam bilou, ale tu velkou z IKEA. A v ni je i knizka Blue. Pred materskou jsem pracovala v galerii, kde jsme meli vystavu Yusuke Nakamury. Hnedka jsem tu tvoji titulku poznala. :) Jeho veci se mi taky moc libi. Je v nich zvlastni poetika. A on byl fakt vtipnej panacek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No páni, to ale koukám:) Ta výstava byla naprosto skvělá, pracovat na ní by byl můj splněný sen:) Mně se na jeho ilustracích moc líbí ta bizarní nadsázka a ten styl, ten je prostě jedinečný:)

      Vymazat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)